Филми с Райън Рейнолдс

Ryan Reynolds
Райън Рейнолдс
ЕкшънКомедияSci-Fi
Дните на Върколакът не са приключили! В Дедпул 3 двамата арогантни герои ще се обединят срещу общ враг, след като Дедпул се е върнал назад във времето.
ДрамаКомедия
В новия филм на Райън Рейнолдс един мъж може да вижда и разговаря с въображаемите приятели на останалите хора. Но някои от тези въображаемите същества са намислили нещо...
РомантиченЕкшънПриключенски
5.8
Срещата с някой специален може да бъде истинско приключение. Коул се влюбва до уши в Сейди, която се оказва ЦРУ агент, преследвана от цяла армия.
Комедия
6.6
Мюзикъл за един скъперник, който се отправя на вълшебно пътешествие. По време на своето приключение той пътува в миналото, съзерцава настоящето на своите близки и става свидетел на тяхното тъжно бъдеще.
ЕкшънКомедияПриключенскиSci-Fi
6.7
Адам е 13-годишно момче, което все още скърби за баща си, който по някаква причина е обърнал гръб на семейството си. Една нощ открива ранен пилот, който се крие в гаража му. За своя изненада открива, че пилотът е самият той, пристигнал от бъдещето, за да се впусне в търсене на баща си и по този начин да спаси човечеството.
ЕкшънКомедияПриключенски
6.3
Дуейн Джонсън ще бъде агент на Интерпол, мисията на който е да намери и залови крадлата (Гал Гадот), която е задигнала най-скъпите произведения на изкуства в света. Той получава помощ от най-големия измамник в света (Райън Рейнолдс).
ЕкшънКомедияПриключенски
7.1
Гай (Райън Рейнолдс) живее в "Свободен град" и работи като банков служител. Въпреки скучната работа и странното име на града, тук ежедневието е изпълнено с хаос, обир и взривове. Един ден той среща загадъчна жена, която му разкрива, че "Свободен град" всъщност е компютърна игра, а той е дребен незначителен персонаж. Гай разбира, че създателите на играта панират да я спрат, което ще унищожи целият му свят. Той е решен да ги спре.
АнимацияКомедияПриключенски
6.9
Странното семейство пещерняци трябва да намери нов и по-сигурен дом. Попаднали на привидно съвършена къща на дърво, те виждат как прекарват целия си живот в нея. Оказва се, че тук живее друго семейство при това Хомо Сапиенс, което е създало модерна къща с всички възможни екстри, изобретения и дори градина с изобилие от плодове и зеленчуци.
ЕкшънКомедияТрилър
6.1
Майкъл е напуснал работата си като бодигард и се отдава на почивка. Това, което преживя наистина удари силно психическото му здраве. Но в момента, в който стъпва на мечтания курорт, се появява съпругата на Дариус, с молба за помощ: Дариус е отвлечен от престъпник, по-голям дори от самия него и от спасяването му зависи целия свят.
ЕкшънТрилър
6.1
Шестима милиардери от различни части на земното кълбо, решават да фалшифицират собствената си смърт. Най-доброто нещо от това да са мъртви, е че имат свободата да правят каквото си поискат. Те използват предимството си за да направят светът по-добър.
ЕкшънПриключенскиТрилър
6.5
Люк Хобс и Декард Шоу са врагове от събитията в предната част. Те не биха спрели пред нищо, за да си прережат гърлата, дори и това да е края на света. Всъщност сега наистина края на света е близо - Брикстън е модифицирал тялото си до толкова, че да се превърне в машина за убиване. Докато той е заплаха за всички, има слухове че дори Хобс и Шоу обединени заедно не могат да го спрат. Това ще бъде техен повод за примирие, както и да се докажат в надпреварата, кой ще убие първи Брикстън?
АнимацияФантастика
6.5
В един град, в който покемони и хора живеят рамо до рамо, детектива Хари загадъчно изчезва. Неговия син, Тим, не иска да чака вечно и решава да го намери. Той получава помощ от покемона, детектив Пикачу, който се познава с баща му. Дамата ще срещнат много и различни покемони, които ще ги отведат до зашеметяващ заговор, който би могъл да разруши мирното съжителство с хората.
ЕкшънКомедияПриключенски
7.6
В тази част се появява нов мутант киборг, който има способността да пътува във времето, способност която получава чрез зараза от технологичен вирус
Екшън
6.9
Водещ агент на сигурността се ангажиран с професионален убиец за да се защитят. Двамата мъже продължение на години са били смъртни врагове но сега те трябва да обединят в рамките на 24.
ТрилърSci-Fi
6.6
Шест учена вземат проби от Марс с надежда да открият нещо интересно. Една от тях сериозно разклаща съмненията, че там има живот, но по-лошото е, че той е твърде опасен и интелигентен.
ЕкшънФантастика
6.3
Агентът на ЦРУ, Бил е убит и заедно с него за загубени основните тайни за потенциална терористична атака. За да върнат спомените, д-р Франкс е разработил нова технология за прехвърляне на съзнанието от един човек на друг.
ЕкшънФантастика
8
След експериментална операция, която трябва да повиши лечебни сили на организма и неговите бойни умения, се появява най-нетипичния антигерой – Deadpool.
Драма
6.4
Гери и Къртис са пристрастени комарджии, които се насочват към Ню Орлиънс – мястото със високи залози. Но те още не са разбрали, че този „бизнес” крие много опасности.
ФантастикаSci-Fi
6.5
Богат човек разбира, че е болен от рак и няма да живее още дълго. Той прави радикален експеримент, в който се подмладява, но се появяват нови проблеми..
Драма
7.3
Това е историята на една еврейка по време на втората световна война. Нацистите й отметнат нейната колекцията от картинки, сред които е портрета на леля й. След няколко десетилетия тя иска да си я върне, но картината в вече в галерията във Виена.
Комедия
6.3
Джери обича една жена и току що е завързал връзка с нея. Той е обвинен в убийство, което слага край на връзка му. Но след като разговаря с кучето и котката си, може да се спаси от обвинението.
Драма
5.9
Касандра е дъщеря на Матей. Един ден тя е изчезнала безследно, никой не може да я намери. Съсипания баща след 8 години се примирява с това де детето му вероятно е мъртво, но точно тогава се намират доказателства че Касандра е жива.
ЕкшънФантастикаSci-Fi
8.6
Любимия сериал на милиони хора по света продължава. Нашите познати ФБР агенти - Мълдър и Скъли ще се сблъскат с нови приключения и още по-опасни врагове.