Бързи и яростни Хобс и Шоу (2019)

Актьори
Dwayne Johnson, Eiza González, Jason Statham
Режисьор
David Leitch
Сценарист
Gary Scott Thompson, Chris Morgan
Жанр
Екшън
Година
2019
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Бързи и яростни Хобс и Шоу (2019)
4.7 / 5 - 11 vot
6 458
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Бързи и яростни Хобс и Шоу (2019)
Агента по сигурността Хобс, трябва да се съюзи с Шоу бивш специален агент на британската армия, който се превърна в разбойник, за да спрат нова глобална заплаха.

Люк Хобс и Декард Шоу се завръщат в битката, с ново приключение, в което двамата ще бъдат абсолютни герои.

Хобс е лоялен агент по сигурността в дипломатическата служба на Съединените щати, но Шоу e престъпник, бивш член на британския военен елит, а според други е наемен убиец. Те се срещнаха за първи път през 2015 г. в 7-та част на филма и от тогава насам, те правят всичко възможно за да си навредят един на друг.

Въпреки общата им любов към мощните автомобили, те не могат да бъдат по-различни, а биха искали да си прережат гърлата. Но когато анархистът Брикстън придоби контрол върху биотехнологична заплаха, която завинаги може да промени човечеството, двамата заклети врагове ще трябва да оставят настрана различията и да си сътрудничат. Могъщия суперзлодей Брикстън генетично е променил тялото си и сега разпространява страх и ужас. Дори и сестрата на Шоу, която някога е работила като агент за MI6, по никакъв начин не може да го спре.

Хобс и Шоу вече трябва да осъзнаят, че ако действат индивидуално няма да могат да го победят. Неохотно, с екшън и многобройни преследвания с автомобили те обединяват сили. Тяхното съперничество, в това кой е по-голям герой, ще бъде сюжета на тази нова история. В допълнение сестрата на Шоу ще бъде новия герой, който се появява в тяхна подкрепа.

Сценарият е написан от Крис Морган, който е написал всички сценарии на франчайза от третата част.

Актьорски състав

 • Dwayne Johnson
  Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)
 • Idris Elba
  Idris Elba
  Идрис Елба
 • Jason Statham
  Jason Statham
  Джейсън Стейтъм