Убийците на цветната луна

Драма

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиРомантиченДрама
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.
ДрамаИсторическиКриминален
В щата Оклахома започват да се появяват убийства в индианско племе, което живее върху ценна земя с много петролни залежи.
 • Leonardo DiCaprio
  Леонардо ди Каприо
 • Robert De Niro
  Робърт Де Ниро
ДрамаКомедия
7.1
Кийт инвестира пари на сляпо, а публикацията му в интернет се превръща в цяло движение, което срутва международният фондов.
 • Shailene Woodley
  Шейлийн Удли
БългарскиДрамаИсторически
Историята за смъртта на Георги Бенковски, разказана от Захари Стоянов в известния му разказ Записки по българските въстания.
ДрамаЕкшънПриключенскиSci-Fi
В бъдещето се води ожесточена война между човека и изкуствения интелект. Ключът към нейния край е така нареченият създател - разработчик, който е оставил секретно оръжие.
 • Gemma Chan
  Джема Чан
БългарскиДрама
16-годишната Дида живее сама с пари, изпратени от майка ѝ. Възползвайки се от свободата и безгрижието, тя достига повратна точка, в която живота и психиката ѝ са на път да се сринат.
ДрамаЕкшън
Историческият епос на Ридли Скот представя възхода на френския владетел и пагубната му връзка с императрица Жозефина.
БългарскиДрамаТрилър
Българския трилър разказва за политическите машинации, задкулисния и сенчести игри по пътя към издигането във властта и я ръководи.
ДрамаИсторически
7
История за трудностите на успеха на създателя на Ферали, която включва и катастрофата през 1957 г., която се превръща в сензация и скандал.
 • Shailene Woodley
  Шейлийн Удли
ДрамаКомедия
6.3
Националния футболен отбор на Самоа, загубва срещу Австралия с 0:31 и се амбицира да се класира за следващото световно първенство.
 • Michael Fassbender
  Майкъл Фасбендър
БългарскиДрама
7.6
След като възрастна жена става жертва на измамници, принципите ѝ се пречупват и е на път и тя да се превърне в измамник.
РомантиченДрама
4.7
Хардин осъзнава, че просто не може да се откъсне от Теса, каквото и да прави. За да се разсее от любовната си болка, той заминава за Португалия, за да си прекара добре. Но любовта винаги намира начин.
ДрамаКриминаленУжас
6.8
По време на ритуал в разрушен и обитаван от духове дворец е извършено загадъчно убийство. Това налага завръщането на най-великия детектив в света Еркюл Поаро в блестящата Венеция. Този път детективът е въвлечен в зловещ свят на сенки и тайни.
БългарскиДрама
През 19 век едно село е връхлетяно от чума. Това са трудни дни на изпитание на човешките ценности, здрав разум и нарежда.
Драма
Биографичният филм "Боб Марли: Една любов" разказва за световноизвестния ямайски музикант създал реге жанра.
ДрамаЕкшънПриключенски
В Дюн 2 Пол бяха в пустинята при народа фремен. След като подправката засилва умствените му способности, той вижда бъдещата свещена война, която заплашва цялата вселена в негово име.
 • Dave Bautista
  Дейв Батиста
 • Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
 • Florence Pugh
  Флоренс Пу
ДрамаЕкшънПриключенски
Няколко деца откриват, че гръцката митология е истина, а техните родители са богове. Точно в този момент между боговете и чудовищата се заражда война, за която те се оказват неподготвени.
ДрамаЕкшънПриключенски
Малка планета в далечната вселена е управляване от зъл владетел. За да се освободят, те търсят помощ от съседните планети.
 • Sofia Boutella
  София Бутела