Дедпул и Върколака

Драма

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаЕкшънПриключенски
В Гладиатор 2 Луциус е възхитен от постъпката на Максимус и иска да следва своят пример на подражания, който някога го е спасил.
 • Denzel Washington
  Дензъл Уошингтън
 • Connie Nielsen
  Кони Нилсен
РомантиченДрама
След като Лили намира мечтаната работа и създава връзка, всичко се промяна когато се появява нейната първа любов.
 • Blake Lively
  Блейк Лайвли
ДрамаКомедияКриминален
На частен остров на магнат се провежда луд купон без правила. Това обаче е капан, защото изчезват хора, а никой не помни предните дни.
АнимацияДрамаПриключенски
Продължение на класиката Цар Лъв, която показва едновременни живота на Симба и баща му Муфаса от деца до царе на саваната.
Драма
След инцидент Сони (Брат Пит) е прекратил участията си във Формула 1. Години по-късно се завръща за да помогне на нов отбор.
 • Brad Pitt
  Брад Пит
ДрамаТрилърУжас
Ваканция на семейство в красива селска къща се превръща от мечтана в психологически кошмар под влиянието на новите им приятел.
 • James McAvoy
  Джеймс Макавой
Драма
Мади (Натали Портман) разследва убийство на жена, за което никой не се интересува. Мади се натъква на тайна от политически характер.
ДрамаКомедия
7
Филмът разказва няколко истории на за човек, който се бори със съдбата си и жена, която търси духовен водач със специална дарба.
 • Emma Stone
  Ема Стоун
 • Willem Dafoe
  Уилям Дефо
ДрамаКриминален
След успеха на филма през 2019 г. следва "Жокера 2: Лудост за двама", което отново ще се фокусира около принца на клоуните.
БългарскиДрама
Филм за легендарния български футболист Гунди, любовта му с богато момиче и държавната система, която застава срещу него.
ДрамаКриминален
7.6
Прокурорът Ръсти (Джейк Джиленхол) е обвинен за убийството на любовницата си. Той трябва да намери истинския извършител и да се защити в съда.
 • Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
ДрамаЕкшънПриключенски
Хиляди години преди събитията в Дюн женски орден преследва собствени планове, които ги отвеждат до загадъчната планета Аракис.
ДрамаЕкшънПриключенски
7
Саурон иска да събере всички пръстени и да покори Средната земя. Докато все още не разполага с тях, събира около себе си армия.
ДрамаКриминален
8
Бившият мафиот Дуайт (Силвестър Сталоун) е изправен пред нови съперници, за да защити малката си и новосъздадена империя.
 • Sylvester Stallone
  Силвестър Сталоун
ДрамаУжасSci-Fi
6.8
Първите дни от инвазията на извънземните, които не могат да виждат, но атакуват всеки звук, колкото и да е недоловим.
ДрамаКриминален
7.1
Проследява живота на рокерски клуб през 60-те години , който е на път да се превърне в жестока банда престъпници.
 • Tom Hardy
  Том Харди
 • Michael Shannon
  Майкъл Шанън
ДрамаЕкшънПриключенски
8.4
Битката за Железния трон и наследството на Таргариен продължава. След като Рейнира намира поддръжници, Танцът на драконите започва.
ДрамаЕкшънПриключенски
7.7
Момчето хибрид с еленови рога потегля към Аляска заедно с други деца, като него, за да намери майка си, която в ключът към лекарството.
ДрамаSci-Fi
6.9
След опустошително бедствие архитект иска да превърне Ню Йорк в утопичнен града на бъдещето. Това няма да е лесно, защото неговите идеи влизат в противоречие на кмета.
 • Laurence Fishburne
  Лорънс Фишбърн