Убийците на цветната луна

Sci-Fi

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаЕкшънПриключенскиSci-Fi
В бъдещето се води ожесточена война между човека и изкуствения интелект. Ключът към нейния край е така нареченият създател - разработчик, който е оставил секретно оръжие.
 • Gemma Chan
  Джема Чан
РомантиченSci-Fi
8
Бела е върната отново към живота, но в един нов свят, който изисква от нея, да се откъсне от предразсъдъците на своето време.
 • Willem Dafoe
  Уилям Дефо
 • Emma Stone
  Ема Стоун
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
5.1
Джонас се сблъсква с още по-големи акули, които са стоели спокойно на дълбините на океана вече 65 млн. години, преди да бъдат разгневени.
 • Jason Statham
  Джейсън Стейтъм
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
Историята на Ловецът Крейвън, който притежава свърхчовешка сила и в последствие се превръща във враг на Спайдърмен.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
6.3
Хайме намира странен извънземен бръмбар скарабей, който се оказва оръжие, което може да унищожи цели светове. Скарабеят има способността да защитава своя притежател и да създава всичко, което си представи. Хайме ще се превърне в неудържимия супергерой Синия бръмбар.
ДрамаФантастикаSci-Fi
6.1
Изминали са няколко месеца от инвазията. Незнайно как, но мислите на всички хора са обединени и това е техния шанс са последен удар.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
6.1
През 90-те години в битката между Автоботите и Десептиконите се наместват и други трансформърси, сред които са Максималите, със способност да се транспортират в животни.
ДрамаSci-Fi
7.5
Във втория сезон на Фондация Гаал намира своя генетично създадена дъщеря, с която трябва да спасят галактиката от гибелта, която я очаква.
УжасSci-Fi
5.3
Предистория на Кутия за птици: мистериозна сила унищожава човечеството, защото всеки, който я види, се самоубива. Група оцелели в Барселона търсят сигурни убежище.
ДрамаSci-Fi
8.1
В бъдещето атмосферата е токсична, а малкото оцелели живеят в бункер километри под земята, наречен силоза.
 • Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
6.4
В един апокалиптичен свят, черните рицари осигуряват кислород и прехрана на населението, но преди всичко на най-богатите.
ДрамаSci-Fi
8.7
Шестия сезон продължава да разглежда нашия свят, напредването на технологиите и влиянието на медиите върху хората.
ДрамаПриключенскиТрилърSci-Fi
5.4
След фатална катастрофа астронавтът Майлс се оказва на непозната планета, която всъщност е Земята преди 65 милиона година, защото е пътува през времето. Той е изправен в борба за оцеляване срещу динозаврите.
ТрилърУжасSci-Fi
6.4
Меган е робот с изкуствен интелект, който трябва да бъде спътник на децата. Той бързо еволюира, развивайки собствено съзнание, в нещо зловещо, вещаещо ужасни последици.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
7.6
Джейк и Нейтири живеят спокойно, след като успяха да отблъснат човешката раса, която искаше да колонизира планетата Пандора. След около 10 години се появява нов враг, целта на който не е по-различна - да експлоатира техните ресурси. Този път битака ще се води в дълбините на океана.
 • Zoe Saldana
  Зоуи Салдана
 • Kate Winslet
  Кейт Уинслет
ДрамаЕкшънSci-Fi
7.7
В Сезон 2 Арису и приятелите му трябва да се изправят пред още по-трудни и опасни игри от преди, за да се доближат до изход на Граничната земя
ЕкшънSci-Fi
6.3
Дуейн Джонсън влиза в ролята на Black Adam - супергерой с хилядолетна история, който е до такава степен обсебен от идеята за служи на благото на човечеството, че се намира на границата на доброто и злото.
 • Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)
ЕкшънSci-Fi
5
Банда крадци пътуват във времето като крадат тайните на бъдещето. Оказва се, че бъдещето крие неочаквани капани.