Аквамен 2 и изгубеното кралство

Трилъри

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиДрамаТрилър
Българския трилър разказва за политическите машинации, задкулисния и сенчести игри по пътя към издигането във властта и я ръководи.
ТрилърУжас
7
Точно след Деня на благодарността мистериозен убиец всява паника и ужас в американския град, от който произхожда празника.
ЕкшънТрилър
Дейвид е бивш член на сенчестата организация Пчеларите, която действа при специални обстоятелства с най-добрите агенти.
 • Jason Statham
  Джейсън Стейтъм
ТрилърУжас
Семейство се премества в нов дом, в очакване да започне наново, но злокобна тайна ще го потопи в бездънните дълбини на марка.
ЕкшънТрилър
Ели е писателка на шпионски романи, която разбира, че историите ѝ имат реално отражение. Тя се обединява с истински агент и се потапя в глобална конспирация.
 • Henry Cavill
  Хенри Кавил
 • Samuel L. Jackson
  Самюъл Джаксън
 • Bryce Dallas Howard
  Брайс Далас Хауърд
ТрилърУжас
4.4
Група тийнейджъри неволно призовават зъл дух, с което започва смъртоносна игра. В нея няма да има победители, а само оцелели.
ЕкшънКомедияТрилър
Две приятелки потеглят на екскурзия, където вместо отдих и развлечение се натъкват на банда престъпници новобранци в бранша.
 • Matt Damon
  Мат Деймън
ДрамаТрилър
6.9
Семейство наема къща за гости в селски район. Мистериозна кибер атака изважда от строя всички комуникации с външния свят. Какво се случва и къде е най-безопасно?
ТрилърУжас
6.7
Серийният убиец Пъзелът иска да накаже измамници, които лъжат отчаяни пациенти с надежда за лек на нелечими болести. Той ще ги вкара в своята смъртоносна игра на оцеляване, за да ги изправи пред собствените им грешки.
КомедияТрилърУжас
7.3
Куклата убиец Чъки е жива и този път се прицелва много на високо, а именно става играчка на сина на президента на САЩ. Чъки започва своите кървави практики в Белия дом.
ДрамаКриминаленТрилър
8.9
Дороти има дълго криминално минало зад гърба си. Преследвана в няколко щата, шансовете да се измъкне се стапят на след всяка минута.
 • Jennifer Jason Leigh
  Дженифър Джейсън Ли
ЕкшънПриключенскиТрилър
4.8
Групата наемници и тяхната паравоенна организация начело с Барни Рос се е разширила и разполага с нови тактики, стратегии и бойни стилове, правейки я още по-непобедима.
 • Jason Statham
  Джейсън Стейтъм
 • Sylvester Stallone
  Силвестър Сталоун
ДрамаТрилърSci-Fi
5.3
Живота на семейна двойка се пропуква от непознат мъж с удивително предложение, което обаче важи само за един от двамата.
 • Saoirse Ronan
  Сърша Ронан
ЕкшънКриминаленТрилър
6.9
В Закрилникът 3 бившия морски пехотинец продължава да не намира покой, а иска да защитава слабите, отмъщавайки за несправедливостта.
 • Denzel Washington
  Дензъл Уошингтън
 • Dakota Fanning
  Дакота Фанинг
ЕкшънКриминаленТрилър
7.2
Предистория на героя от Джон Уик, Уинстън, който иска да поеме контрола над емблематичния хотел за наемни убийци Континентал през 1975 г.
 • Mel Gibson
  Мел Гибсън
ЕкшънТрилър
5.3
На път за работа Мат получава обаждане от непознат, който е инсталирал взривно устройство в колата му. Ако иска да остане жив, трябва да следва неговите инструкции и да изпълни поредица от трудни задачи.
 • Liam Neeson
  Лиъм Нийсън
ТрилърУжас
5.6
Действията в Монахинята 2 се развиват четири години по-късно. След като злия демон се появява отново Валак и Айрин се изправят лице в лице.
 • Taissa Farmiga
  Таиса Фармига
ДрамаКомедияТрилър
7.5
На Оливър, който произхожда от скромно семейство, му предстои незабравимо лято в аристократичното семейство на свой колега.
ТрилърУжас
7.1
Група приятели откриват как да призовават духове, докато един от тях не стига твърде далеч и отприщва ужасяващи свръхестествени сили.