Кунг-фу панда 4

Нови филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледани
АнимацияКомедия
6.5
Докато двама астронавти потеглят към Луната, за да сбъднат мечтата си, скрити пътници на борда кроят своите собствени планове.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
В Годзила и Конг: Новата империя двете легендарни чудовища ще се изправят срещу нова заплаха, скрита в мистериите на Островът на черепа и Теорията на кухата земя.
 • Dan Stevens
  Дан Стивънс
Драма
Една обикновена жена е решена да се забърка в мрежа от интриги, да изгради новото си аз, за да се издигне във висшето общество.
 • Kristen Wiig
  Кристен Уиг
ЕкшънКомедияSci-Fi
Дните на Върколакът не са приключили! В Дедпул 3 двамата арогантни герои ще се обединят срещу общ враг, след като Дедпул се е върнал назад във времето.
 • Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • Hugh Jackman
  Хю Джакман
 • Jennifer Garner
  Дженифър Гарнър
ДрамаКомедия
Историята на зелената зла вещица от вълшебната страна на Оз, чийто път да се превърне в злодей е като че ли неизбежен.
ЕкшънПриключенскиТрилър
Ловци на бури трябва да рискуват живота си, за да тестват нова метеорологична система. Този сезон бури ще надхвърлят фантазиите на всички.
БългарскиДрама
Олигарх иска да създаден бизнес с хранилище на ядрени отпадъци. Само един единствен човек има смелостта да го спре.
ЕкшънИсторическиПриключенски
6.7
Тримата кралски воини и Д'Артанян трябва да се изправят срещу най-опасния си съперник, Милейди дьо Уинтър, защото е настъпила война.
 • Eva Green
  Ева Грийн
Ужас
Малко момиче намира нов приятел в лицето на плюшеното мече Чонси. След като създават странна връзка, става ясно, че в играчката има нещо зловещо.
ДрамаУжасSci-Fi
Първите дни от инвазията на извънземните, които не могат да виждат, но атакуват всеки звук, колкото и да е недоловим.
Драма
По време на Втората световна война Чърчил създава военни сили, които трябва да вършат мръсната работа във вражеските територии.
 • Henry Cavill
  Хенри Кавил
 • Eiza González
  Ейса Гонсалес
ЕкшънТрилър
ММА боец с мистериозно минало влиза в битка с гангстерски бос и всички негови слуги. Ескалира в сблъсък на живот и смърт.
 • Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
ЕкшънТрилър
Млад мъж започва смъртоносна кампания за отмъщение в свят, потънал от безскрупулността на големите корпорации.
Комедия
Трима младежи имат измислен приятел, Рики Станички, който да е виновен за всичко. След години съпругите им искат да се запознаят него.
 • Zac Efron
  Зак Ефрон
КомедияПриключенскиФантастика
В средата на юни духове причиняват истински ледников период. Старите и нови ловци на духове се обединяват срещу напълно нов тип заплаха.
Ужас
Група приятели нарушава важно правило в картите Таро, след което края на живота им е предсказан - идва по-бързо от очакваното.
БългарскиДрама
6.8
Никола иска да избяга от България, което поставя много въпроси - какво не му харесват тук и както повече очаква в Германия?
БългарскиДрамаКриминален
Киберпрестъпност отразява опасността от социалните мрежи над младежите и учениците, където съмнителни фигури кроят своите сенчесто планове.
ДрамаЕкшън
7.5
След като Даган се завръща от в Турция, той е принуден да започне работа като наемен убиец, за да поправи серия от интриги и проблеми.