Убийците на цветната луна

Нови филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледани
БългарскиКомедия
Филм за българските имигранти в САЩ, които в опит да реализират американската мечта, не могат да се откъснат от своите корени.
Анимация
5.8
Аманда трябва да спре злодей, който използва гениалния ум на баща ѝ, за да подчини цялото човечество на своята воля.
ЕкшънКомедияПриключенски
Група младежи изучават своите свръхсили в много специално училище. Добре укривана стара тайна ще ги раздели на герои и злодеи.
ДрамаЕкшънПриключенски
Няколко деца откриват, че гръцката митология е истина, а техните родители са богове. Точно в този момент между боговете и чудовищата се заражда война, за която те се оказват неподготвени.
ДрамаКомедия
6.8
Нела е единствената чернокожа в компания. Докато новата ѝ колежка обещава подкрепа, то пристигането ѝ има съвсем други намерения.
ДрамаКомедияПриключенски
7.8
Роалд Дал усвоява способността да вижда бъдещето, която използва за да забогатее с хазарт. Следва щуро приключение с много проблеми и обрати, в което нищо не липсва.
 • Benedict Cumberbatch
  Бенедикт Къмбърбач
 • Ralph Fiennes
  Ралф Файнс
ЕкшънПриключенскиФантастика
В Аквамен 2 Джейсън Момоа, се завръща за да защити двата свята, които обича. Но може ли да спаси изгубеното си царство Атлантида?
 • Ben Affleck
  Бен Афлек
 • Jason Momoa
  Джейсън Момоа
 • Amber Heard
  Амбър Хърд
Ужас
Пазач трябва да охранява пет нощи пицария, в която четири животински робота с желание за убийства правят пакости през нощта.
ДрамаИсторическиКриминален
В щата Оклахома започват да се появяват убийства в индианско племе, което живее върху ценна земя с много петролни залежи.
 • Leonardo DiCaprio
  Леонардо ди Каприо
 • Robert De Niro
  Робърт Де Ниро
ДрамаКомедияТрилър
5.9
На Оливър, който произхожда от скромно семейство, му предстои незабравимо лято в аристократичното семейство на свой колега.
ДрамаЕкшънПриключенски
Японка версия на известното чудовище. Япония след края на войната е изправена пред нова заплаха - огромния гущер Годзила.
ДрамаИсторически
7
История за трудностите на успеха на създателя на Ферали, която включва и катастрофата през 1957 г., която се превръща в сензация и скандал.
 • Shailene Woodley
  Шейлийн Удли
ТрилърУжас
4.7
Група тийнейджъри неволно призовават зъл дух, с което започва смъртоносна игра. В нея няма да има победители, а само оцелели.
РомантиченДрама
4.7
Хардин осъзнава, че просто не може да се откъсне от Теса, каквото и да прави. За да се разсее от любовната си болка, той заминава за Португалия, за да си прекара добре. Но любовта винаги намира начин.
ДрамаИсторическиПриключенски
Мъж, изпаднал в беда, иска да използва Исус Христос, за своя лична изгода, но противно на очакваното, християнството плановете му.
 • Benedict Cumberbatch
  Бенедикт Къмбърбач
 • James McAvoy
  Джеймс Макавой
ДрамаКриминален
7.5
Осем години след събията в сериала, брутален социопат се е прицелил във възможно най-неподходящия човек Рейлан.