Дедпул и Върколака

Ужаси

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
УжасSci-Fi
Нова част от сагата пришълецът, в кога група хора на отдалечена планета ще се сблъскат с най-ужасната форма на живот във Вселената.
ЕкшънТрилърУжас
5.5
В бъдещето светът се е разпаднал по въздействието на странни същества, които се събуждат всяка вечер и атакуват хората.
 • Nicolas Cage
  Никълъс Кейдж
ЕкшънУжас
5.9
Активисти остава вечерта в магазин, за да нарисуват стените му с лозунги. Те се сблъскват с охраната, която ги преследва безмилостно.
УжасФантастика
Хътър трябва да пътува до замък в Трансилвания, за да сключи сделка с граф. Когато отива, разбира, че това е вампира Носферату.
 • Willem Dafoe
  Уилям Дефо
 • Bill Skarsgård
  Бил Скарсгард
 • Nicholas Hoult
  Никълъс Холт
ТрилърУжас
На световноизвестна звезда на поп Скай (Наоми Скот) ѝ предстои турне. Тя е преследвана от зла сила, която ще ѝ коства не само турнето, но много повече.
 • Naomi Scott
  Наоми Скот
ДрамаТрилърУжас
Ваканция на семейство в красива селска къща се превръща от мечтана в психологически кошмар под влиянието на новите им приятел.
 • James McAvoy
  Джеймс Макавой
УжасФантастика
5.7
Трима непознати попадат в гора, която липса на картата. Те откриват бункер, от който не могат да излязат, защото гората крие зловеща тайна.
 • Dakota Fanning
  Дакота Фанинг
КомедияУжасФантастика
Продължение на култовия филм от 1988 г., за приключенията на лудия герой, който една единствена цел - да всява страх и паника. Завръщат се Тим Бъртън като режисьор и Майкъл Кийтън в ролята на Бийтълджус.
 • Willem Dafoe
  Уилям Дефо
ТрилърУжасSci-Fi
В бъдещето затворите са на стотици етажи, а храната се спуска на платформа от горе на долу. В най-долните нива храната е оскъдна, която поражда борба за оцеляване.
ТрилърУжас
4.3
Антъни (Ръсел Кроу) е актьор, който се снима във филм на ужасите. Около него започват да се случват все по-странни събития, поради което дъщеря му подозира, че отново е преминал към старите си зависимости. Истината обаче е много по-зловеща, защото си има работа със съвсем други демони.
ДрамаУжасSci-Fi
6.8
Първите дни от инвазията на извънземните, които не могат да виждат, но атакуват всеки звук, колкото и да е недоловим.
КриминаленУжас
6.9
Бившата стриптийзьорка Максин е единствената оцеляла след снимки, излезли извън контрол и все още иска да стане известна.
 • Michelle Monaghan
  Мишел Монахан
 • Elizabeth Debicki
  Елизабет Дебики
Ужас
4.8
Група приятели нарушава важно правило в картите Таро, след което края на живота им е предсказан - идва по-бързо от очакваното.
Ужас
4.7
Римейк на филмът Непознатите 2008 г. в който млада двойка отсяда на отдалечено място, където вечерта са тероризирани.
ТрилърУжас
6.6
Млади и неопитни престъпници отличат дъщерята на важна фигура. През нощта обаче хищниците бързо се превръщат в плячка.
 • Dan Stevens
  Дан Стивънс
 • Matthew Goode
  Матю Гуд
Ужас
6.5
Млада жена започва служба в църквата на Рим, където се сблъсква с мрачна конспирация, която иска да събуди древно зло.
ДрамаУжас
4.1
Пътуването на младо семейство в трансатлантически лайнер е помрачено от някогашни мрачни събития, които корабът носи със себе си.
 • Alice Eve
  Алис Ийв
ТрилърУжас
4.6
Мечо Пух, Прасчо и приятели започва кървав поход в малкия град, защото сикат да отмъстят за Кристофър Робин веднъж завинаги.
Ужас
5.8
Сесилия постъпва в монашески орден, където нищо не е такова, каквото е очаквала - като че ли зла сила е на път да се отприщи.
Ужас
4.7
Малко момиче намира нов приятел в лицето на плюшеното мече Чонси. След като създават странна връзка, става ясно, че в играчката има нещо зловещо.