Кралството на планетата на маймуните

Ужаси

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
Ужас
Група приятели нарушава важно правило в картите Таро, след което края на живота им е предсказан - идва по-бързо от очакваното.
Ужас
Римейк на филмът Непознатите 2008 г. в който млада двойка отсяда на отдалечено място, където вечерта са тероризирани.
ДрамаУжасSci-Fi
Първите дни от инвазията на извънземните, които не могат да виждат, но атакуват всеки звук, колкото и да е недоловим.
УжасSci-Fi
Нова част от сагата пришълецът, в кога група хора на отдалечена планета ще се сблъскат с най-ужасната форма на живот във Вселената.
КомедияУжасФантастика
Продължение на култовия филм от 1988 г., за приключенията на лудия герой, който една единствена цел - да всява страх и паника. Завръщат се Тим Бъртън като режисьор и Майкъл Кийтън в ролята на Бийтълджус.
 • Willem Dafoe
  Уилям Дефо
ДрамаТрилърУжас
Ваканция на семейство в красива селска къща се превръща от мечтана в психологически кошмар под влиянието на новите им приятел.
 • James McAvoy
  Джеймс Макавой
УжасФантастика
Трима непознати попадат в гора, която липса на картата. Те откриват бункер, от който не могат да излязат, защото гората крие зловеща тайна.
 • Dakota Fanning
  Дакота Фанинг
КриминаленУжас
Бившата стриптийзьорка Максин е единствената оцеляла след снимки, излезли извън контрол и все още иска да стане известна.
 • Michelle Monaghan
  Мишел Монахан
 • Elizabeth Debicki
  Елизабет Дебики
ТрилърУжас
6
Млади и неопитни престъпници отличат дъщерята на важна фигура. През нощта обаче хищниците бързо се превръщат в плячка.
 • Dan Stevens
  Дан Стивънс
 • Matthew Goode
  Матю Гуд
Ужас
6.9
Млада жена започва служба в църквата на Рим, където се сблъсква с мрачна конспирация, която иска да събуди древно зло.
ДрамаУжас
4.1
Пътуването на младо семейство в трансатлантически лайнер е помрачено от някогашни мрачни събития, които корабът носи със себе си.
 • Alice Eve
  Алис Ийв
ТрилърУжас
5.5
Мечо Пух, Прасчо и приятели започва кървав поход в малкия град, защото сикат да отмъстят за Кристофър Робин веднъж завинаги.
Ужас
6.3
Сесилия постъпва в монашески орден, където нищо не е такова, каквото е очаквала - като че ли зла сила е на път да се отприщи.
Ужас
4.7
Малко момиче намира нов приятел в лицето на плюшеното мече Чонси. След като създават странна връзка, става ясно, че в играчката има нещо зловещо.
ДрамаУжасSci-Fi
8.2
Сериалът проследява живота на главните герои Рик и Мишон след събитията в оригинални филм. Могат ли да продължат заедно напред, без дори да зная, дали ще има утре?
ТрилърУжас
4.7
Семейство се премества в нов дом, в очакване да започне наново, но злокобна тайна ще го потопи в бездънните дълбини на марка.
КомедияУжас
6.9
Незнайно как и защо Пол се появява сънищата на хората и за една нощ става суперизвестен. Как ли ще се отрази върху живота му?
 • Nicolas Cage
  Никълъс Кейдж
ТрилърУжас
6.3
Точно след Деня на благодарността мистериозен убиец всява паника и ужас в американския град, от който произхожда празника.
ТрилърУжас
4.4
Група тийнейджъри неволно призовават зъл дух, с което започва смъртоносна игра. В нея няма да има победители, а само оцелели.
Ужас
5.5
Пазач трябва да охранява пет нощи пицария, в която четири животински робота с желание за убийства правят пакости през нощта.