Убийците на цветната луна

Ужаси

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
Ужас
Пазач трябва да охранява пет нощи пицария, в която четири животински робота с желание за убийства правят пакости през нощта.
ТрилърУжас
Серийният убиец Пъзелът иска да накаже измамници, които лъжат отчаяни пациенти с надежда за лек на нелечими болести. Той ще ги вкара в своята смъртоносна игра на оцеляване, за да ги изправи пред собствените им грешки.
Ужас
Продължен на Екзорсистът от 1973 г., в което обладано момиче заедно с баща си трябва да намеря Крис, която преди години е претърпяла същото.
ТрилърУжас
4.7
Група тийнейджъри неволно призовават зъл дух, с което започва смъртоносна игра. В нея няма да има победители, а само оцелели.
ДрамаКриминаленУжас
6.8
По време на ритуал в разрушен и обитаван от духове дворец е извършено загадъчно убийство. Това налага завръщането на най-великия детектив в света Еркюл Поаро в блестящата Венеция. Този път детективът е въвлечен в зловещ свят на сенки и тайни.
ТрилърУжас
5.9
Действията в Монахинята 2 се развиват четири години по-късно. След като злия демон се появява отново Валак и Айрин се изправят лице в лице.
  • Taissa Farmiga
    Таиса Фармига
Ужас
8.2
Сериала проследява борбата със зомбита на Дарил Диксън, който неизвестно как и защо е попаднал във Франция - огнището на зомби апокалипсиса.
ТрилърУжас
7.2
Група приятели откриват как да призовават духове, докато един от тях не стига твърде далеч и отприщва ужасяващи свръхестествени сили.
ДрамаТрилърУжас
5.6
След като приятелката на Сам е отвлечена от демонична сила, тя тръгва по следите на мъж, който е направил древен ритуал.
ТрилърУжас
5.9
В малко селце се случват странни неща. Звуците, които излизат от сцените, подтикват малкия Питър да открие мрачна тайна.
  • Lizzy Caplan
    Лизи Каплан
Ужас
6.1
Корабът Деметра трябва да превози съмнителен товар, но по време на пътуването се случват все по-странни събития.
ДрамаТрилърУжас
5.5
На семейство Ламбърт му предстои да се сблъска с демоните, които е криело и тези, които е забравило, преди да се осмели да прекрачи прага на червената врата - един свят между светлината и тъмнината.
  • Rose Byrne
    Роуз Бърн
ТрилърУжас
6
Семейство е нападнато от ужасно свръхестествено същество, което се храни със страданието на жертвите си.
ДрамаУжасФантастика
6.7
Любовна история, белязана от тъмни тайни и свръхестествени сили, която води Аполо до свят звън пределите на здравия разум.
УжасSci-Fi
5.3
Предистория на Кутия за птици: мистериозна сила унищожава човечеството, защото всеки, който я види, се самоубива. Група оцелели в Барселона търсят сигурни убежище.
ТрилърУжас
6.1
Филм на ужасите, базиран на известния екзорсист Габриеле Аморт, който се сблъсква с вековните тайни на Ватикана.
ДрамаУжас
7.7
Във втория сезон на малкото градче, от което никой не може да излезе, пристига цял автобус с пътници, с което всички надежди се изчерпват.
ТрилърУжасФантастика
6.6
Две сестри неволно отварят книгата на мъртвите, призовавайки злото. Тяхното семейство се превръща в най-големия им кошмар.