Регистрация

Регистрация

Регистрацията и Входа са предназначени само за фенове за киното! Ако искаш да ги ползваш, трябва да се абонираш за нашия YouTube канал.
Добре, ще се абонирам НАПРЕД »

Абонирай се за YouTube канал ни, за да продължиш към регистрацията или входа


 

 

С какво ви помага регистрацията?
  • деактивиране на рекламните материали
  • еднакъв фон на всички станции
  • по-бързо зареждане на сайта
  • възможност за писане на ревюта
  • след регистрация вие ще бъдете винаги логнати

 

 

Добавихме тези функция с цел редовните потребители да се чувстват по-комфортно. Всеки, който посещава този сайт често, може да си направи регистрация, след което автоматично остава логнат. От този момент без значение, кога влиза в сайта, след седмици ли месеци, той ще бъде логнат в системата, така че ще се възползва от тези малки, но удобни предимства. Ние не изпращаме никакви имейли или рекламни съобщение, тъй като сайта е с единствена цел – забавление. Тук не се продава, стоки или услуги и можете да бъдете сигурни, че няма да получавате досадни имейли като “Уникална промоция цели 3%” или ежедневно “Остава само няколко бройки“.

 

Деактивиране на рекламните материали

Много хора си задават въпроса, “защо са тези реклами едва ли ще забогатеят“. Познати са омайните историите за забогатяване от интернет и онлайн казина. Как толкова много хора са си купили ферарита, живеят в Маями, но парадокс е, че никой не ги е виждал! Всеки един сайт използва хардуерни и софтуерни ресурси, които не са безплатни. Разбира се, че винаги има и безплатни, но в този случай как ще изглежда сайта и колко ще работи, са отделни неща, равносилни на цената. С тези реклами се компенсират таксите за хостинг и други софтуерни услуги. Съществуват доста форуми, в които всяка година потребителите събират пари за тези разноските – един път изгоряла батерия на UPS-a, друг път хард диска започнал да се скапва… звучи смешно, но все някой се занимава с тази поддръжка.

 

Еднакъв фон на всички станции

Картинката на фона се променя на случаен принцип. Използваме тази опция за да даден по-филмарски вид на сайта, както и да поставим най-очаквани филми на по-видно място. В един случай, това изглежда готино, но когато се премине през 10-20 страници, започва да става досадно. За всички логнати посетители, фонът ще бъде стандартен.

 

По-бързо зареждане на сайта

Рекламите са тези, които бавят най-много и до които ние нямаме достъп. Когато се спрат, целия сайт се кешира от уеб браузъра. Всяка следваща страница се зарежда от кеш паметта, която е по-бърза.

 

Възможност за писане на ревюта

Ако искате да бъдете автори, това е вашето място! Ако смятате, че сте добри в питането и има какво да кажете, след всеки изгледан филм, в този сайт може да направите това. Може да форматирате текста, да качвате картинки, а ревютата които пишете ще бъдат поместени под конкретния филм, което означава, че няма да останат незабелязани.