Аквамен 2 и изгубеното кралство

Комедии

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
КомедияПриключенски
Историята на Уили Уонка, ексцентричен изобретател, който с вълшебство и гениалност се е превърнал в Моцарт на шоколада. Предистория на емблематичния герой от Чарли и шоколадовата фабрика.
АнимацияКомедияПриключенски
В Патешки истории семейство патици предприемат много необичано пътуване, което ги сблъсква със странни и дори леко смахнати птици.
 • Elizabeth Banks
  Елизабет Банкс
РомантиченКомедия
Разделена двойка неочаквано се озовава на една и съща сватба. Те нямат друг избор, освен да се преструват на такава. Това разбира се няма да мине без последствия.
КомедияПриключенскиФантастика
В средата на юни духове причиняват истински ледников период. Старите и нови ловци на духове се обединяват срещу напълно нов тип заплаха.
АнимацияКомедияПриключенски
На мързеливия котарак Гарфийлд го очакват го много приключения със собственика му Джон и вярното му куче Оди.
 • Chris Pratt
  Крис Прат
 • Samuel L. Jackson
  Самюъл Джаксън
 • Nicholas Hoult
  Никълъс Холт
АнимацияКомедияПриключенски
В Отвътре навън 2 малката Райли е вече тийнейджърка, а в главата и се прокрадват нови мисли, чувства и настроения.
ДрамаКомедия
6.5
Националния футболен отбор на Самоа, загубва срещу Австралия с 0:31 и се амбицира да се класира за следващото световно първенство.
 • Michael Fassbender
  Майкъл Фасбендър
АнимацияКомедияПриключенски
Елио е малък мечтател с мисия, която изпреварва всичките му мечти - той е избран да представи човечеството през космическите лидери на всички извънземни цивилизации.
АнимацияКомедияПриключенски
7.7
Ятото кокошки са намерили ново убежище, където обаче има нова заплаха. За да я елиминират, те трябва да проникнат в мистериозен обект.
Комедия
Новата ученика Кейди се сблъсква със сложната социалната йерархия в най-безмилостната джунгла на света - гимназията.
АнимацияКомедияПриключенски
5.9
В Дисни филма Желание Аша се отправя на епично пътешествие през различни светове, от което зависи спасяването на нейния народ.
 • Chris Pine
  Крис Пайн
ЕкшънКомедия
5.6
Мейсън (Джон Сина) трябва да защити живота на журналистка и деспотичен диктатор, който става обект на държавен преврат.
 • Alice Eve
  Алис Ийв
 • Alison Brie
  Алисън Бри
БългарскиКомедияКриминален
Между мутра, престъпник две влиятелни богати жени и ловък полицай се заформя интригантска игра, от която един ще излезе победител.
ЕкшънКомедияТрилър
Две приятелки потеглят на екскурзия, където вместо отдих и развлечение се натъкват на банда престъпници новобранци в бранша.
 • Matt Damon
  Мат Деймън
ДрамаКомедия
7.8
Най-глупавата книга на известен писател става бестселър. Потресен, той е решен да се бори срещу собственото си творение, за да не стига твърде далеч.
АнимацияКомедия
6
Попи и Клон са вече неразделни приятели, но пред тях застава нов проблем: братът на Клон е отвлечен от гадни поп звезди, завиждайки за таланта му. Следва музикална спасителна мисия, като никоя преди
 • Anna Kendrick
  Анна Кендрик
АнимацияКомедияПриключенски
4.8
Винсънт е малка самотна котка, която намира нов дом в музей. След като ценна картина е открадната, той се впуска в нейното търсене.
БългарскиКомедия
Филм за българските имигранти в САЩ, които в опит да реализират американската мечта, не могат да се откъснат от своите корени.
ДрамаКомедия
6.9
Кийт инвестира пари на сляпо, а публикацията му в интернет се превръща в цяло движение, което срутва международният фондов.
 • Shailene Woodley
  Шейлийн Удли