Дедпул и Върколака

Бързи и яростни 9 (2021)

F9: The Fast Saga
5.2163 хил. гласа
Актьори
Vin Diesel, Charlize Theron, Michelle Rodriguez
Режисьор
Justin Lin
Сценаристи
Justin Lin, Daniel Casey
Жанр
Екшън, Криминален, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Тайланд, Канада
Продължителност
2 ч 23 мин
Трейлър на Бързи и яростни 9 (2021)
81 577
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Бързи и яростни 9 (2021)
Доминик се самозалъгва, че може да води спокоен живот и да избяга от миналото си, но то ни застига, независимо колко сме бързи. Плановете му за мир и тишина са прекъснати от неговия брат, който винаги е живял в сянката на Дом.

Доминик Торето винаги е отдавал голямо значение на семейството си. След последните си сензационни изяви, той се оттегли и изглежда че животът около него се е променил: сега се укрива с Лети и сина си Брайън, водейки идиличен семеен живот. Като баща, негов приоритет е да се грижи за сина си. Сплотеното семейство, което е не по кръв, а по мото приключения, е над всичко. Но миналото на Дом не се интересува от плановете му за мир и тишина. Нова заплаха се появява на сцената, когато врагът му кибер терористката Сайфа (Чарлийз Терон) заставя най-опасния убиец в света срещу екипа на Бързи и яростни: това е братът на Дом, Якоб Торето и неговата армия. Отдавна изгубеният му брат, който винаги стоеше в сянката на Дом, се превръща в най-голямата заплаха. Той е перфектен шофьор, крадец и смъртоносен убиец, който иска  да уреди сметките си с Дом. За да спре конспирацията, екипът на Дом трябва да прибегне до всичко – от летящи коли до магнитни самолети, стари приятели и врагове, които се превръщат в съюзници. Той получава неочаквана подкрепа от приятеля си Хан, за когото се твърдеше, че е мъртъв.

Техните мисии ще ги отведат до Токио, Лондон, Централна Африка и няколко азиатски дестинации, където семейството, което е избрал и кръвните роднини се сблъскват.

 

Джон Сина Бързи и яростни 9 Лудакрис Бързи и яростни 9 Тайрийз Гибсън в Бързи и яростни 9 Джордана Брустър Бързи и яростни 9

 

 

С участието на

 • Vin Diesel
  Vin Diesel
  Вин Дизел
 • Charlize Theron
  Charlize Theron
  Чарлийз Терон
 • Kurt Russell
  Kurt Russell
  Кърт Ръсел

Всички части

 1. Бързи и яростни 7 (2015)
  Бързи и яростни 7 (2015)
 2. Бързи и яростни 8 (2017)
  Бързи и яростни 8 (2017)
 3. Бързи и яростни: Хобс и Шоу (2019)
  Бързи и яростни: Хобс и Шоу (2019)
 4. Бързи и яростни 9 (2021)
  Бързи и яростни 9 (2021)
 5. Бързи и яростни 10 (2023)
  Бързи и яростни 10 (2023)