Дедпул и Върколака

Надпревара за слава (2024)

Race for Glory: Audi vs. Lancia
5.83.2 хил. гласа
Актьори
Haley Bennett, Riccardo Scamarcio, Daniel Brühl
Режисьор
Stefano Mordini
Сценаристи
Filippo Bologna, Stefano Mordini
Снимки
Athens, Greece
Жанр
Драма
Година
Премиера в България
Държави
Италия, Англия, Ирландия
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Надпревара за слава (2024)
90
Абонирай се за YouTube канала ни
През 1983 г. Ланча печели Световния рали шампионат с автомобил, който дори не покрива минималните изисквания за състезание.

Филма ни пренася в света на мото спортовете и бързите коли – свят, в който доминират скоростта, мощността и най-модерните технологии.

По време на Световния рали шампионат през 1983 г. се разгръща ожесточена надпревара между отбора на Ауди и отбора на Ланча. Германския отбор се очаква да победи, който управлява мощния Audi Quattro. Въпреки че италианският отбор разполага с редкия Lancia Rally 037, той наема известния германски рали пилот Валтер Рьол, за да участва в половината от състезанията през сезон 1983 г. Техния автомобил има 103 от 200 необходими точки, за да получи разрешение да се състезават. Това е процес на одобрение на моторното средство, който гарантира, че може да се ползва за състезателни цели. В изискванията са включени безопасност, оборудване и куп други изисквания. Казано с две думи, техния автомобил няма как да спечели. Но фактите говорят точно обратното: малко вероятната победа е доказателство, че решителността, страстта и подготовката могат да преобърнат играта и да надделеят над почти непреодолимия опетнен Ауди, който превъзхожда Ланча по всички параметри. Това което лисва на Ланча, като груба мощност и иновации се компенсира от екипа. Докато всеки подценява тяхната подготовка, тя се оказва от решителна роля. Подготовката им преобръща реалността, надхвърляйки техническите ограничения на автомобила и постигайки невъзможното. Перфектното шофиране на пилотът, увеличи максимално шансовете им за победа. За пореден път ставаме свидетели, колко важен е човешкия фактор.

Това е историята на триумфа на Lancia Rally 037, който трябва да ни напомня, че в света на състезанията не винаги най-бързият или най-мощният автомобил пресича първи финалната линия, а този, който е воден от решителността, подготовката и непоколебимия дух на човека.

Според официалното описание на филма Тази вълнуваща спортна драма ще ви поставя на шофьорската седалка за едно вълнуващо пътуване.

С участието на

  • Haley Bennett
    Haley Bennett
    Хейли Бенет