Райън Рейнолдс

Ryan Reynolds
Райън Рейнолдс
Дата на раждане
23 October 1976
Роден град
Ванкувър, Канада
Възраст
47
Националност
Канада
Богатство
$ 100 мил.
Височина
1.88
Първи филм
Fifteen (1991)
Най-добър филм
Разходка по Мисисипи
Най-лош филм
РПУ

Нови и очаквани филми

  1. Измислени приятели (2024)
  2. Дедпул и Върколака (2024)

Райън Рейнолдс е актьор и филмов продуцент от канадски произход. От страна на бащата си има ирландски корени, въпреки че е роден в Канада. Бащата на бъдещия актьор напуска Кралската канадска конна полиция, когато детето се ражда и започва да продава хранителни продукти на едро. Неговата майка работи в хранителен магазин. Райън e най-малкото дете в семейството и единствено той избра актьорска кариера. Момчето мечтаеше за тази професията още от ранна възраст.

Семейната къща се намирала в района на Сицилано, известен със своите плажове. Когато е бил на 3 години, той за пръв път попада в обектива на фотографа и е публикуван в местен вестник, като фотогенично дете, плуващо в басейна. Снимката е публикувана заедно с адрес на Райън, а баща му остава много изненадан.

В средното училище, за да изкарва прехраната си, Райън работи като куриер в The Vancouver Sun, същият вестник, който публикува снимката му. На 43-ия си рожден ден, получава подарък от жена си, който всъщност е именно тази снимка от детството му и която в момента виси в къщата му. Това определено е най-готиният подарък, който даде жена ми.

 

 

Първи роли

Творческият ентусиазъм на Райън се проявява в трети клас, когато на момчето е поверена малка роля в училищната продукция. На 13 години той моли родителите си да го заведат във Флорида за кастинга на сериала Fifteen. Той получава роля. Сериала е излъчван в американската телевизия в продължение на 2 години. След това участие той най-накрая взема решение да стане актьор. След края на сериала, той се завръща в родния си град, където участва в друг сериал – Одисея.

През 1994 г. той постъпва в технически университет, но не изпитва силно желание да бъде студент. Вероятно и за това студентският живот приключва доста скоро. Той не учи, а се фокусира върху работата. През това време работи като продавач в магазин за хранителни стоки, барман в нощни клубове и яхти. 

Той участва в тези сериали, за да бъде забелязан и въпреки че това не се случва, не се отказва от пътя на успеха. Райън решава да се премести в Лос Анджелис, където да преследва мечтата си. През началната фаза на кариерата си, той се появява във филми, които се оказват критично облечени в приходи. Близо 10 години се опитва да бъде оценен от публиката, но това не се получава. През 2002 г. прави своя пробив в киното с филма Van Wilder: Party Liaison. Филма събра 40 мил. в световен мащаб, което за Райън е изумителен успех.

 

Супергероя Deadpool

 

През 2014 г. Райън се върна към любимата си тема за супергерои и започна да се снима в Deadpool. Въпреки че той е участвал в подобни жанрове, този път очакваше проект, който да бъде коренно различен от предишните. Неговия супергерой не изглеждаше като всички останали, от които публиката е вече отегчена: той е безпринципен наемник, който поставя жаждата за печалба над всичко останало. В допълнение, високата интерактивност на Deadpool разруши стереотипните истории на Marvel, така че снимките предоставиха на Райън много нови преживявания. Райън се оказа много подобен на героя от комиксите и плени публиката от първите секунди.

 

Личен живот

Райън винаги крие подробности за личния си живот от пресата, така че само три основни връзки станаха публични.

През 2003 г. се срещна с канадската певица Аланис Морисет. Двамата имаха много общи интереси. Две години по-късно те обявяват годеж. Актьорът прави планове за предстоящата сватбена церемония, която обаче не се случва, защото през 2006 г. обявиха окончателната почивка.

През лятото на 2007 г. Райън се срещна със Скарлет Йохансон. Техния романс беше внимателно скрит от пресата, но в таблоидите попадна снимка, в която мило се държат за ръце. В средата на 2008 г. феновете на Рейнолдс разбраха за неочаквания годеж със Скарлет Йохансон. Двете холивудски звезди се ожениха за първи път. Идилията царува първата година в семейния им живот, но скоро във връзката се появи напрежение, поради несъответстващите графици и постоянното натоварване на двамата актьори. Никой от тях не възнамеряваше да пожертва кариера и през 2011 г. Скарлет напусна съпруга си за Шон Пен.

 

През 2012 г. Райън и Блейк Лайвли тайно се ожениха. Двойката има деца и живеят в именито си, далече от шума на големия град.

Райън е приятел с Хю Джакман. И двамата обичат да се дразнят взаимно на публичните забавления, особено след като Рейнолдс получи ролята на Deadpool, който както знаете, не обича особено Върколака. Забавно видео обикаляше из мрежата дълго време, в което Райън в грима на Deadpool имитира австралийския акцент на Джакман.

 

Къщата на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

 

Рейнолдс закупи имота, оценен на повече от 2 милиона долара, през януари 2012 г., само след 6 месеца след запознанството си с Лайвли. Имотът е има стил на селска къща с много исторически детайли и изглед към язовир. Имението е с площ 8 000 квадратни метра със седем спални и дори плевня.

Домът на звездата от Дедпул се намира далече от светлините на Ню Йорк. Може да я видите в картата на google.