Лятното приключение на Лука
The Hitman's Wife's Bodyguard

Бодигард на убиеца 2 (2021)

Актьори
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Frank Grillo
Режисьор
Patrick Hughes
Сценарист
Brandon Murphy, Tom O'Connor
Снимки
Rovinj, Istria, Croatia
Жанр
Екшън, Комедия, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Трейлър на Бодигард на убиеца 2 (2021)
481
Абонирай се за YouTube канала ни
Във втората част на екшън комедията бодигардът Майкъл се опитва да се възстанови от травмата, която му причини хаотичния наемен убиец Дариус. От нищото се появява съпругата на Дариус, която го забърква в нова мисия: Дариус е отвлечен от луд мафиот, а от спасяването му ще зависи целия свят.
Изминаха четири години, откакто Майкъл (Райън Рейнолдс) трябваше да действа срещу собствените си правила за чест и достойнство, като бъде бодигард на убиеца Дариус (Самюъл Л. Джаксън). Тази мисия е оставила своя отпечатък. От сега нататък, Майкъл дори и в мечтите си не може да се отърве от Дариус. Така че бодигардът си взема малка почивка и дори мисли след това да прекрати работата си нацяло. Той избира перфектния курорт, където ще бъде далеч от всичко, което му напомня за Дариус. Но минути след като се отпуска, мечтата за отдих бързо се изпарява, защото в живота му влиза съпругата на Дариус: известната измамница Соня. Непредсказуемата съпруга на убиеца се нуждае от помощта му, след като опасен и луд мафиотски бос е отвлякъл Дариус. Неусетно той влиза в новата си мисия, в която защитата на Дариус, Европа и целия свят се оказват доста голямо предизвикателство, особено за честолюбивия Майкъл, който се е отказал от убийства, насилия и кръвопролития.

Актьорски състав

 • Ryan Reynolds
  Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • Samuel L. Jackson
  Samuel L. Jackson
  Самюъл Джаксън
 • Morgan Freeman
  Morgan Freeman
  Морган Фрийман

Всички части

 1. Бодигард на убиеца (2017)
  Бодигард на убиеца (2017)
 2. Бодигард на убиеца 2 (2021)
  Бодигард на убиеца 2 (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички