Бодигард на убиеца (2017)

6.9175 040 votes
Актьори
Ryan Reynolds, Gary Oldman, Samuel L. Jackson
Режисьор
Patrick Hughes
Сценарист
Tom O'Connor
Снимки
London, UK, England
Жанр
Екшън
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Хонг Конг, България, Холандия
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Бодигард на убиеца (2017)
4 760
Абонирай се за YouTube канала ни
Водещ агент на сигурността се ангажиран с професионален убиец за да се защитят. Двамата мъже продължение на години са били смъртни врагове но сега те трябва да обединят в рамките на 24.

Майкъл е агент, който работи като лична охрана в най-престижната охранителна фирма в света, получава нов клиент и едва ли може да повярва кой е той: това е най-търсения убиец, Дариус, който винаги е бил най-големия му противника. Той винаги е стоял в другия край на снайпера, а сега е точно пред очите му. Сега има по-голяма опасност: бившия престъпен диктатор от Източна Европа, Владислав, който е известен със своята безпощадност. Той иска точно този агент и самия ловец на престъпници, сега се е превърнал в плячка.

Двамата мъже, които до скоро са били врагове – убиецът и неговият бодигард трябва да се обединят, да избягат от наемните убийци, които са изправени срещу тях и да стигнат до Хага в рамките на 24 часа. През това време, Дариус ще се предаде, в замяна на освобождаването на съпругата му Соня. Току що освободения престъпник от затвора, ще трябва да се яви пред Международния съд за да направи важно свидетелство.

 

 

Актьорски състав

 • Ryan Reynolds
  Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • Samuel L. Jackson
  Samuel L. Jackson
  Самюъл Джаксън
 • Gary Oldman
  Gary Oldman
  Гари Олдман

Всички части

 1. Бодигард на убиеца (2017)
  Бодигард на убиеца (2017)
 2. The Hitman's Wife's Bodyguard (2020)
  The Hitman's Wife's Bodyguard (2020)