Бодигард на убиеца (2017)

6.9146 050 votes
Актьори
Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson
Режисьор
Patrick Hughes
Сценарист
Tom O'Connor
Снимки
London, UK, England
Жанр
Екшън
Година
2017
Премиера в България
01 Септември 2017
Държава
USA
Продължителност
111 мин.
Трейлър на Бодигард на убиеца (2017)
4.3 / 5 - 6 vots
2328
7
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Водещ агент на сигурността се ангажиран с професионален убиец за да се защитят. Двамата мъже продължение на години са били смъртни врагове но сега те трябва да обединят в рамките на 24.
Хитмен: Бодигард

Майкъл е агент, който работи като лична охрана в най-престижната охранителна фирма в света, получава нов клиент и едва ли може да повярва кой е той: това е най-търсения убиец, Дариус, който винаги е бил най-големия му противника. Той винаги е стоял в другия край на снайпера, а сега е точно пред очите му. Сега има по-голяма опасност: бившия престъпен диктатор от Източна Европа, Владислав, който е известен със своята безпощадност. Той иска точно този агент и самия ловец на престъпници, сега се е превърнал в плячка.

Двамата мъже, които до скоро са били врагове – убиецът и неговият бодигард трябва да се обединят, да избягат от наемните убийци, които са изправени срещу тях и да стигнат до Хага в рамките на 24 часа. През това време, Дариус ще се предаде, в замяна на освобождаването на съпругата му Соня. Току що освободения престъпник от затвора, ще трябва да се яви пред Международния съд за да направи важно свидетелство.

 

 

Добави ревю

Всички части

  1. Хитмен: Агент 47 (2015)
    Хитмен: Агент 47 (2015)
  2. Бодигард на убиеца (2017)
    Бодигард на убиеца (2017)