G.I. Joe: Змийски очи
Life

Признак на живот / Life (2017)

6.6212 260 votes
Актьори
Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal
Режисьор
Daniel Espinosa
Сценарист
Paul Wernick, Rhett Reese
Жанр
Sci-Fi, Трилъри
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 44 мин
Трейлър на Признак на живот / Life (2017)
5 586
Абонирай се за YouTube канала ни
Шест учена вземат проби от Марс с надежда да открият нещо интересно. Една от тях сериозно разклаща съмненията, че там има живот, но по-лошото е, че той е твърде опасен и интелигентен.
Научното любопитство, а понякога и възражението, винаги са били вдъхновено от Марс, а така и някои научнофантастични маниаци, мислят, че на тъмната страна на планетата може да има живот.
На червената планета има признаци за вода, а от водата обикновено означава едно: живот! Шест членове на международна космическа станция след като изтеглят едната от сондите, намират нещо странно. Те са на път да направят най-голямото откритие в човечеството: първите тестове, които потвърждават наличието на живот на Марс. Изследванията продължават, но някои от тях ще имат неочаквани резултати: извънземните ще се окажат по-интелигентен, от колкото те са си мислили и не само това: и много по-опасни. Тази опасност не дебне само тях, които плават като плувки в орбита около Земята.

 

Актьорски състав

 • Rebecca Ferguson
  Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
 • Ryan Reynolds
  Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • Jake Gyllenhaal
  Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички