Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Филми с извънземни

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаУжасSci-Fi
Първите дни от инвазията на извънземните, които не могат да виждат, но атакуват всеки звук, колкото и да е недоловим.
УжасSci-Fi
Нова част от сагата пришълецът, в кога група хора на отдалечена планета ще се сблъскат с най-ужасната форма на живот във Вселената.
ЕкшънКомедияПриключенски
Адаптация на известната игра, в която войници търсят съкровището и ценни оръжия на планета Пандора, докато се борят с извънземни.
 • Kevin Hart
  Кевин Харт
 • Cate Blanchett
  Кейт Бланшет
 • Jamie Lee Curtis
  Джейми Лий Къртис
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
7.3
Във втория сезон командирът на спартанците открива ключа към спасението или унищожение на човечеството - Хало.
ДрамаПриключенскиФантастика
7.5
Извънземна раса се е насочила към Земята и ще пристигне след стотици години, а човечеството трябва да се подготви за битка.
 • Eiza González
  Ейса Гонсалес
АнимацияКомедияПриключенски
Елио е малък мечтател с мисия, която изпреварва всичките му мечти - той е избран да представи човечеството през космическите лидери на всички извънземни цивилизации.
АнимацияЕкшънПриключенски
4.7
След като Земята е нападната от малък по размер, но иначе голям галактически злодей, спасяването на земята е в ръцете на шепа тийнейджъри.
ДрамаФантастикаSci-Fi
6.2
Изминали са няколко месеца от инвазията. Незнайно как, но мислите на всички хора са обединени и това е техния шанс са последен удар.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
7.5
Джейк и Нейтири живеят спокойно, след като успяха да отблъснат човешката раса, която искаше да колонизира планетата Пандора. След около 10 години се появява нов враг, целта на който не е по-различна - да експлоатира техните ресурси. Този път битака ще се води в дълбините на океана.
 • Zoe Saldana
  Зоуи Салдана
 • Kate Winslet
  Кейт Уинслет
ДрамаЕкшънУжас
7.1
Действията се развиват 300 години назад в миналото и разказват историята на воин, който трябва да защити племето си от смъртоносен хищник.
УжасSci-Fi
6.8
Малък град насред пустинята е връхлетян от странно и ужасяващо събитие, което превръща живота на жителите му в кошмар.
ДрамаКомедияПриключенски
8
След битката с кейлонците американският кораб се нуждае от продължителен ремонт, но на борда отново възниква напрежение.
ЕкшънПриключенскиФантастика
В Аватар 3 мирът на Джейк и Нейтири ще бъде прекъснат от нови огнени На’ви народи, които се отличават с войнствен характер.
 • Zoe Saldana
  Зоуи Салдана
ДрамаТрилър
7.1
В ранчото на Роял (Джош Бролин) се появява мистериозна черна дупка, която създава необичайни събития, а хаосът изглежда неудържим.
 • Josh Brolin
  Джош Бролин
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
7.3
През 26-ти век, когато човечеството колонизира други планети, е заплашено от силно развит съюз от извънземни раси, наречен Заветът.
Sci-Fi
7.3
На Земята пристига извънземен в критичен момент за човечеството. Неговата планета е на ръба на унищожението, защото са допуснали грешки, които сега хората извършват.
ТрилърSci-Fi
5.9
Морски пехотинец предприема спасителна мисия, за да защити децата си от заплаха с неземен произход. Двете малки момчета са изправени пред непосилния момент, да загърбят детството си и да приемат реалността.
ДрамаФантастикаSci-Fi
6.2
Научно фантастичен сериал, който проследява животът на хората и техните лични проблеми по време на извънземно нашествие.
ЕкшънSci-Fi
6.6
В предстоящия научнофантастичен филм, човек трябва да се бори във война, развиваща се в бъдещето, за да спаси човечеството.
 • Chris Pratt
  Крис Прат
 • J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс