Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Инвазия (2023) Сезон 2

Invasion
6.246 хил. гласа
Сезон 2
10 епизода
Актьори
Golshifteh Farahani, Shioli Kutsuna, Shamier Anderson
Сценаристи
Simon Kinberg, David Weil
Жанр
Sci-Fi, Драма, Фантастика
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Инвазия (2023) Сезон 2
544
Абонирай се за YouTube канала ни
Изминали са няколко месеца от инвазията. Незнайно как, но мислите на всички хора са обединени и това е техния шанс са последен удар.

Изминали са 121 от началото на извънземната инвазия.В резултат на засилената извънземна атака са унищожени няколко държави. Нашествениците са нанесли такива щети, че са унищожили почти всички шансове за обикновен живот на хората. Героите, които са останали живи, са принудени да се борят, по какъвто начин намерят. Четирима души обаче са приели тази апокалиптична картина за тяхната нова реалност, планират оцеляването си и се наслаждават на малките неща в това, което им остава от живота.

За толкова малко време човечеството е изпитало толкова много страдания, дало толкова много жертви и човешки животи. Въпреки че на повечето места светът е в руини и шансовете за мирен живот са се изпарили, населението на Земята не е готово да се предаде. Никой не може точно да каже как, но извънземните са направили нещо, с което мислите на хората са свързани помежду си. Това е единствения им начин да победят. Ако до скоро хората са били разделени от най-различни лични проблеми, то сега един иска да се събере със семейството си, друг търси изгубен близък… съдбата на всички хора е обединена от инвазията. Ще успее ли човечеството да си върне изгубената свобода точно в най-мрачния му час?

Сезони

  1. Инвазия (2021)
    Инвазия (2021)
  2. Инвазия (2023) Сезон 2
    Инвазия (2023) Сезон 2