Круд 2: Нова епоха
Risen

Risen (2021)

Актьори
Kenneth Trujillo, Buffy Anne Littaua, Caroline McQuade
Режисьор
Eddie Arya
Сценарист
Eddie Arya
Снимки
Alberta, Canada
Жанр
Sci-Fi, Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
Австралия, САЩ
Трейлър на Risen (2021)
54
Абонирай се за YouTube канала ни
След като метеорит удря малко селце в Аляска, целият живот е загадъчно унищожен. Астробиолога Манди се сблъсква с мистериозен извънземен обект, който променя земната биосфера.
В малко американско село пада метеорит, под въздействието на който избухва екологична катастрофа: въздуха се замърсява с вещества от такъв характер, че се превръща в токсичен. Хората започват да умират. Астробиолога от Националната сигурност Манди е призована да намери отговорите на това зловещо събитие. Но отговорите, които предстои да намери, ще разтърсят  представите и на най-смелите фантасти, защото познатата ни планета, скоро може да бъде напълно променена. Най-озадачаващото е, че на мястото на удара е израснало гигантско извънземно дърво. Оказва се, че предполагаемият метеорит всъщност е експериментално семе, изпратено на Земята в търсене на нов дом. Семето е изпратено от умиращ свят, който отчаяно се опитва да намери нов дом, на който да отгледа растенията си и след това да го колонизира.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички