Годзила и Конг: Нова империя

Скайлайнс 3 (2020)

Skylines
4.89 хил. гласа
Актьори
Lindsey Morgan, Daniel Bernhardt, Jonathan Howard
Режисьор
Liam O'Donnell
Сценаристи
Joshua Cordes, Matthew E. Chausse
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Скайлайнс 3 (2020)
541
Абонирай се за YouTube канала ни
Капитан Роуз има извънземни свръхсили, които я правят последната надежда срещу нашествениците. Те са поели контрол над приятелски настроените извънземни хибриди на Земята.

В предната част Капитан Роуз ръководеше флот в близост до Луната, който

трябваше да влезе в битка с извънземни, паниращи унищожението на Земята. Роуз успя да отблъсне нашествениците, но с помощта на много човешки жертви. Това я превърна в аутсайдер, който се скрита сам.

Тя има извънземни суперсили, които я правят способна да се противопостави на новата атака от извънземни, но се нуждае от непрекъснато кръвопреливане, за да забави ускоряващото ѝ се стареене. Дългогодишният боец ​​срещу нашествениците живее постоянно в бягство, но намира скривалището на група военни, които я включват в зараждащата се битка. По-голямата час от населението са се превърнали в хибриди между извънземни и хора, които сега са на път да паднат под контрола на чуждоземните окупатори. Тя създава елитен екип от наемници, с които трябва да пътува до далечен свят. На родната планета на извънземните Роуз ще има 72 часа, за да спаси човечеството.

Филма е третата част от продукциите Beyond Skyline (2017) и Skyline (2010).

Всички части

  1. Отвъд Хоризонта (2017)
    Отвъд Хоризонта (2017)
  2. Скайлайнс 3 (2020)
    Скайлайнс 3 (2020)