Дедпул и Върколака

Орвил: Нови хоризонти Сезон 3 (2022)

The Orville: New Horizons
8100 хил. гласа
Сезон 3
10 епизода
Актьори
Seth MacFarlane, Penny Johnson Jerald, Adrianne Palicki
Сценарист
Seth MacFarlane
Снимки
20th Century Fox Studios, Los Angeles, California, USA
Жанр
Драма, Комедия, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Орвил: Нови хоризонти Сезон 3 (2022)
770
Абонирай се за YouTube канала ни
След битката с кейлонците американският кораб се нуждае от продължителен ремонт, но на борда отново възниква напрежение.

Сезон 1

400 години напред в бъдещето, човечеството вече е проникнало в многобройни кътчета на космоса. И все пак има безброй неизследвани места. Ед Мърсър е капитан на американския кораб Орвил, който тръгва за да открие, какви тайни се крият на ръба на Вселената. Той е подкрепен от своя доста хаотичен екип.

На първо място е най-добрият му приятел Гордън, който е един от най-надарените пилоти и винаги стои до него. От другата страна застава Кели, която е сред най-добрите офицер. Връзката ѝ с Ед обаче е деликатна тема за разговор, защото двамата наскоро са се разделили и разбира се не са в добри отношения.

Сезон 2

Космическият кораб Орвил е на път да изследва различни култури и планети. Екипажът отново трябва да преодолява всякакви лични препятствия. Връзката между капитан Ед и Кели е поставена на изпитание, когато Кели се запознава с Касиус. Могат ли капитанът и командирът да поставят професионалните си задължения над личното си минало?

Лекарката Клеър също се сблъсква с лична промяна, когато започва да изпитва чувства към кайлонеца Айзък. Междувременно екипажът се сблъсква с лична загуба. Алара решава да се върне на родната си планета и да се откаже от поста си на ръководител на сигурността. На нейно място застава Тала, която влиза в конфликт с екипажа, защото на борда е моклански гост, който проявява интерес към жените, а това е недопустимо за неговата култура.

The Orville: New Horizons (2022) – Сезон 3

След опустошителната битка с кейлонците американският кораб Орвил се нуждае от продължителен ремонт. Докато капитан Ед, командир Кели и техният екипаж чакат да могат отново да пътуват из галактиката, на борда на кораба възниква напрежение. Екипажът има проблем с факта, че кейлонеца Айзък, все още е на кораба. Новодошлата Чарли трудно може да се примири с факта, че на кораба има кейлонец, защото нейния приятел и колега е загинал при атаката на кейлонците.