Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Филми с космически кораби

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаЕкшънПриключенски
Действията се развиват 100 години след тези в Невидима заплаха и разказват за двама джедаи, които се сблъскат с мащабна конспирация.
 • Amandla Stenberg
  Амандла Стенбърг
ДрамаЕкшънПриключенски
7
В сезон 5 екипажът на Дискавъри се впуска във вълнуващо приключение, когато открива древна и добре укривана тайна.
ДрамаЕкшънПриключенски
7.5
След падането на Империята ученичка на Анакин Скайуокър - Асока, се отправя в дълбокия космос в търсене на адмирал Траун.
 • Mary Elizabeth Winstead
  Мери Елизабет Уинстед
ДрамаSci-Fi
7.6
Във втория сезон на Фондация Гаал намира своя генетично създадена дъщеря, с която трябва да спасят галактиката от гибелта, която я очаква.
ЕкшънКомедияПриключенски
7.9
В третата част Върховната жрица Айша иска да отмъсти на Пазителите със своето творение - изкуственото същество Адам.
 • Chris Pratt
  Крис Прат
 • Bradley Cooper
  Брадли Купър
 • Dave Bautista
  Дейв Батиста
АнимацияЕкшънПриключенски
7
Във сезон 2 продължават космическите приключения, като всеки епизод е с различен визуален стил и сюжет, който няма връзка с франчайза.
ЕкшънПриключенскиФантастика
8.6
Мандалорецът иска да намери изкупление на греховете си, при което ще срещне стари съюзници и нови врагове.
ДрамаЕкшънПриключенски
7.5
В сезон 3 Пикард ще пътува до границите на Федерацията, за да спаси бившата лекарка на Ентърпрайз, която се е сблъскала с неизвестна заплаха.
АнимацияЕкшънПриключенски
7.8
След събитията на първия сезон са изминали няколко месеца, а своенравния отряд продължава да пътува из Империята след падането на Републиката. Те ще пресекат пътищата си със стари и нови приятели и врагове, докато не поемат различни мисии, които ще ги отведат на нови и непознати места.
ДрамаSci-Fi
5.4
В близкото бъдеще космически кораб, търсещ алтернативна планета, претърпява инцидент на една година път от целта си.
ДрамаЕкшънПриключенски
8.4
Действията се развиват преди Rogue One и проследяват мисиите на Андор - шпионин, който все още има надежда за Галактиката
АнимацияЕкшън
8.2
Анимационния сериал представя Асока Тано като дете и нейното сприятеляване с Анакин Скайуокър. Другите епизоди разказват за приключенията на граф Дуку, който все още е член на Ордена на джедаите. И двамата са подложени на тежки изпитание и трябва да вземат трудни решения, които неизбежно ще определят съдбите им.
 • Bryce Dallas Howard
  Брайс Далас Хауърд
 • Liam Neeson
  Лиъм Нийсън
ДрамаКомедияПриключенски
8
След битката с кейлонците американският кораб се нуждае от продължителен ремонт, но на борда отново възниква напрежение.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
8.3
Предистория на сериала Стар Трек: Ентърпрайз, който разказва за звездния екип, преди Джеймс Кърк да поеме управлението на легендарния кораб.
ДрамаЕкшънПриключенски
7.5
В сезон 2 Пикард се сблъсква отново с Кю, който променя реалността и потапя познатия свят в ужасен тоталитарен режим.
ДрамаПриключенскиSci-Fi
7.3
В третия и последен сезон семейство Робинсън трябва да се изправи срещу най-голямата извънземна заплаха, за да спаси цялото човечество.
ДрамаSci-Fi
7.6
Земята е силно зависима от галактическия съюз на Млечния път. След като той започва да се пропуква, група учени се обединяват с цел запазване на човешката цивилизация.
ЕкшънКриминаленПриключенски
6.7
Екип от космически ловци на глави се опитват да избягат от миналото си, като едновременно с това са преследвани от зловещ престъпен синдикат, от който няма измъкване.