Дедпул и Върколака

Аколитът (2024)

The Acolyte
3.584 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Amandla Stenberg, Joonas Suotamo, Lee Jung-jae
Сценарист
Leslye Headland
Снимки
Madeira, Portugal
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Аколитът (2024)
68
Абонирай се за YouTube канала ни
Действията се развиват 100 години след тези в Невидима заплаха и разказват за двама джедаи, които се сблъскат с мащабна конспирация.

Действията ни пренасят в ерата на Висшата република, което се равнява на 100 години преди първия епизод Невидима заплаха. Галактическата република и Орденът на джедаите са в разцвета на силите си. Когато джедаите са във вихъра на силите си, те не осъзнават, че гордостта ще доведе до тяхно падение. Докато пазителите на мира се ползват с голямо уважение в цялата галактика, един ден те са разтърсени от мистериозна серия убийства, които показват, че тъмните сили са във възход. В края на епохата на Висшата република, в свят на тъмни тайни и нови сили, уважаваният майстор джедай Сол, разследва шокираща поредица от престъпления, срещайки Мей – опасен войн от миналото си.

Когато все повече улики за поредицата убийства на джедаи излизат наяве, те се впускат в опасно пътешествие, но силите, с които се сблъскват, са по-зловещи, отколкото някога са очаквали. Оказва се, че някой се е насочил към конкретни членове на Ордена с планове за отмъщение. Скоро те се натъкват на тъмни тайни и тъмни сили, които започват да се надигат. Двамата джедаи трябва да се примирят с реалността, в която нищо не е такова, каквото изглежда.

Това е шестия сериал от вселената на Междузвездни войни. Снимките са направени от октомври 2022 г. до юни 2023 г. във Великобритания, Португалия и Уелс.

Главни герои

Сол е високоуважаван и могъщ майстор на джедайския орден. Връзката му със Силата е изключителна, а със своята мъдрост той може да научи начинаещите на всичко. Един емоционален конфликт го изправя пред голямо предизвикателство.

Мей (Амандла Стенбърг) някога е била ученик на Сол, но се е отклонила от пътя си. Сега е въвлечена в поредица от събития, които отново ще я срещнат с майстор Сол.

Кимир някога е бил контрабандист, а сега си изкарва прехраната като търговец. Въпреки това, като че ли продължава да се занимава със сенчеста работа, предвид факта, че може да се сдобие с каквото си поиска, стига плащането е подходящо.

Индара е майстор джедай, който притежава изключителна физически и умствена сила.

Йорд е рицар джедай и пазител на джедайски храм. Той е не само амбициозен, но и стриктно спазва правилата.

Джеки е ученичка на майстор Сол. Тя се отличава с вътрешно спокойствие и възвишеност към нещо повече.

Вернестра е най-младият рицар джедай от своето поколение и се издига до върха на Ордена. След трагична загуба тя се оттегля.

Келнака е джедай, който броди из галактиката като самотник.

Анисея е водач на група вещици, които ценят и защитават своята вяра, независимост и сила


С участието на

  • Amandla Stenberg
    Amandla Stenberg
    Амандла Стенбърг