Годзила и Конг: Нова империя

Сериали

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаЕкшънПриключенски
8.4
Битката за Железния трон и наследството на Таргариен продължава. След като Рейнира намира поддръжници, Танцът на драконите започва.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
7.2
Във втория сезон командирът на спартанците открива ключа към спасението или унищожение на човечеството - Хало.
Драма
Истинската история за Мери Вилиърс, която кара синът си да съблазни крал Джеймс, за да се издигне във висшата класа.
Драма
Европейска монархия се управлява от желязна, но в същото време психично нестабилна жена. Скоро монархията е ръба на пропастта.
 • Kate Winslet
  Кейт Уинслет
Трилър
Астронавтка претърпява инцидент, след който част от спомените ѝ липсват, а някои са променени. Какво се е случило на станцията?
Драма
Една обикновена жена е решена да се забърка в мрежа от интриги, да изгради новото си аз, за да се издигне във висшето общество.
 • Kristen Wiig
  Кристен Уиг
ДрамаПриключенскиФантастика
Извънземна раса се е насочила към Земята и ще пристигне след стотици години, а човечеството трябва да се подготви за битка.
 • Eiza González
  Ейса Гонсалес
ДрамаЕкшънПриключенски
7.1
В сезон 5 екипажът на Дискавъри се впуска във вълнуващо приключение, когато открива древна и добре укривана тайна.
ДрамаЕкшън
7.5
След като Даган се завръща от в Турция, той е принуден да започне работа като наемен убиец, за да поправи серия от интриги и проблеми.
ДрамаЕкшънПриключенски
В бъдещето след ядрена война светът е в руини. Един човек трябва да влезе в останките на цивилизацията, за да спаси малкото оцелели.
ДрамаИсторическиПриключенски
През 1600 г. английския моряк Джон Блекторн се превръща в довереник на лорд Торонага, което променя хора на историята.
Комедия
8
В сериал Тед, плюшения мечок е изпратен на училище, за да се вразуми. Естествено планът съвсем не сработва и даже се проваля.
ЕкшънКомедияПриключенски
С Нъкълс червената ехидна от филмите за Соник получава свой собствен сериал. Историята се развива между 2-рата и 3-тата част на Соник, в която Уейд и Нъкълс трябва да помогнат на полицая Том. През това време Нъкълс разказва на Уейд за неговия свят и за войните ехидни.
 • Idris Elba
  Идрис Елба
ДрамаКриминален
6.9
В луксозен круиз е извършено убийство. Невинна жена, трябва да си разчита на човека, който най-много мрази и презира - детектива.
ДрамаИсторически
7
Историята за неудържимия възход на дизайнера Крисчън Диор, който със своя революционен и уникален стил помага да се върне красотата в света след Втората световна войната, оставяйки своя отпечатък и повлиявайки на нови поколения.
ДрамаИсторически
7.5
Немски учен, който проследява сигналите през Втората световна война, поставя под съмнение действията на своето ръководство.
ЕкшънКомедияКриминален
6.9
В сериалът Мистър и мисис Смит двама непознати се превръщат в шпиони. Чувствата между тях подтикват агенцията да ги ликвидира.
 • Eiza González
  Ейса Гонсалес
 • Alexander Skarsgård
  Александър Скарсгард