Дедпул и Върколака

Сериали

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаЕкшънПриключенски
7
Саурон иска да събере всички пръстени и да покори Средната земя. Докато все още не разполага с тях, събира около себе си армия.
ДрамаЕкшънПриключенски
Хиляди години преди събитията в Дюн женски орден преследва собствени планове, които ги отвеждат до загадъчната планета Аракис.
ДрамаЕкшънПриключенски
8.4
Битката за Железния трон и наследството на Таргариен продължава. След като Рейнира намира поддръжници, Танцът на драконите започва.
ДрамаЕкшънПриключенски
7.7
Момчето хибрид с еленови рога потегля към Аляска заедно с други деца, като него, за да намери майка си, която в ключът към лекарството.
ДрамаЕкшънПриключенски
3.7
Действията се развиват 100 години след тези в Невидима заплаха и разказват за двама джедаи, които се сблъскат с мащабна конспирация.
 • Amandla Stenberg
  Амандла Стенбърг
ДрамаКриминален
7.5
Шугар (Колин Фарел) е детектив, който се сблъсква с мръсните тайни на Холивуд и със сили, които искат те да останат вечно скрити.
 • Colin Farrell
  Колин Фарел
ДрамаТрилър
7.1
Животът на каубоя Роял е усложнен от черна дупка във фермата му, която разделя семейството му, в различни времеви линии.
 • Josh Brolin
  Джош Бролин
РомантиченДрама
7.4
Животът на приятелите от детство Пенелопе и Колин е на път да се промени, защото Пенелопе иска да си намери мъж и да се откъсне от семейството си.
ДрамаЕкшънПриключенски
7
В сезон 5 екипажът на Дискавъри се впуска във вълнуващо приключение, когато открива древна и добре укривана тайна.
ДрамаЕкшънПриключенски
8.4
В бъдещето след ядрена война светът е в руини. Един човек трябва да влезе в останките на цивилизацията, за да спаси малкото оцелели.
ДрамаЕкшънКомедия
8.5
След като Кобра Кай са елиминирани от долината Сан Фернандо, сенсеите и учениците трябва да решат дали и как ще участват в Sekai Taikai - Световното първенство по карате.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
7.3
Във втория сезон командирът на спартанците открива ключа към спасението или унищожение на човечеството - Хало.
ДрамаПриключенскиФантастика
7.5
Извънземна раса се е насочила към Земята и ще пристигне след стотици години, а човечеството трябва да се подготви за битка.
 • Eiza González
  Ейса Гонсалес
Драма
6.9
Истинската история за Мери Вилиърс, която кара синът си да съблазни крал Джеймс, за да се издигне във висшата класа.
Драма
6.1
Европейска монархия се управлява от желязна, но в същото време психично нестабилна жена. Скоро монархията е ръба на пропастта.
 • Kate Winslet
  Кейт Уинслет
Трилър
6.8
Астронавтка претърпява инцидент, след който част от спомените ѝ липсват, а някои са променени. Какво се е случило на станцията?
ЕкшънКомедияКриминален
8.1
Еди наследява престъпното наследство на баща си, което трябва да опази конкуренцията, която иска да се използва момента.
 • Theo James
  Тео Джеймс
ЕкшънКомедияПриключенски
6.2
Историята се развива между 2-рата и 3-тата част на Соник, в която Уейд и Нъкълс трябва да помогнат на полицая Том. През това време Нъкълс разказва на Уейд за неговия свят и за войните ехидни.
 • Idris Elba
  Идрис Елба
Драма
6.7
Една обикновена жена е решена да се забърка в мрежа от интриги, да изгради новото си аз, за да се издигне във висшето общество.
 • Kristen Wiig
  Кристен Уиг