Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Филми в бъдещето

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
8
В един постапокалиптичен свят проследяваме историята на Фюриоза от Лудият Макс: Пътят на яростта - силна жена, която трябва да намери своят път, в свят управляван от закона на по-силния.
 • Chris Hemsworth
  Крис Хемсуърт
 • Anya Taylor-Joy
  Аня Тейлър-Джой
ДрамаЕкшънПриключенски
Хиляди години преди събитията в Дюн женски орден преследва собствени планове, които ги отвеждат до загадъчната планета Аракис.
ДрамаЕкшънПриключенски
7.7
Момчето хибрид с еленови рога потегля към Аляска заедно с други деца, като него, за да намери майка си, която в ключът към лекарството.
ДрамаЕкшънПриключенски
5.7
Атлас е мрачна визия за бъдещето, в която робот с изкуствен интелект е решил, че единственият начин да сложи край на продължаващите войни е да унищожи човечеството. Естествено, хората се опитват да дадат отпор.
ДрамаЕкшън
7.5
В близкото бъдеще в САЩ се разпалва жестока гражданска война. Група журналисти отразяват събитията в центъра на кошмара.
ДрамаЕкшънПриключенски
5.2
Кора и бунтовниците от далечната планета ще се изправят пред нова космически одисея, за да се предпазят от Империя
 • Sofia Boutella
  София Бутела
ДрамаЕкшънПриключенски
8.5
В бъдещето след ядрена война светът е в руини. Един човек трябва да влезе в останките на цивилизацията, за да спаси малкото оцелели.
ДрамаЕкшънПриключенски
8.6
В Дюн 2 Пол бяга в пустинята при народа фремен. След като подправката засилва умствените му способности, той вижда бъдещата свещена война, която заплашва цялата вселена в негово име.
 • Dave Bautista
  Дейв Батиста
 • Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
 • Florence Pugh
  Флорънс Пу
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
7.3
Във втория сезон командирът на спартанците открива ключа към спасението или унищожение на човечеството - Хало.
РомантиченSci-Fi
7.9
Бела е върната отново към живота, но в един нов непознат свят. Жадувайки за всичко светско, тя бяга с изтънчен, но порочен адвокат, който иска да ѝ покаже живота отвъд науката.
 • Willem Dafoe
  Уилям Дефо
 • Emma Stone
  Ема Стоун
ДрамаЕкшънКриминален
5.7
В бъдещето някои хора разполагат със свръхспособности, които са забранени. Те често влизат в сблъсък с корумпирания режим.
ДрамаПриключенскиSci-Fi
4.8
В недалечното бъдеще бедните в Лондон живеят в бежански лагери. Те се съпротивляват срещу суровия наложен режим.
КомедияSci-Fi
7.8
Нейтън и Нора трябва да се изправят срещу планове на Дейвид, който иска да убие милиони хора с дигиталния задгробен живот.
ДрамаЕкшънПриключенскиSci-Fi
6.7
В бъдещето се води ожесточена война между човека и изкуствения интелект. Ключът към нейния край е така нареченият създател - разработчик, който е оставил секретно оръжие.
 • Gemma Chan
  Джема Чан
ДрамаЕкшънПриключенски
Във футуристичното бъдеще, където почти не са останали останки от човешката цивилизация млада жена и нейния робот се опитват да оцелеят.
 • Chris Pratt
  Крис Прат
ДрамаПриключенскиSci-Fi
Мики 7 е заменяем клонинг, който работи в колонизирането на ледена планета. При случайна смърт може да бъде регенерират отново. Един ден когато изчезва безследно, е обявен за мъртъв. Когато се връща в базата, разбира, че негов клонинг е заел мястото му.
ДрамаSci-Fi
8.1
В бъдещето атмосферата е токсична, а малкото оцелели живеят в бункер километри под земята, наречен силоза.
 • Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън