Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Атлас (2024)

Atlas
5.74 хил. гласа
Актьори
Jennifer Lopez, Sterling K. Brown, Simu Liu
Режисьор
Brad Peyton
Сценаристи
Leo Sardarian, Aron Eli Coleite
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Атлас (2024)
96
Абонирай се за YouTube канала ни
Атлас е мрачна визия за бъдещето, в която робот с изкуствен интелект е решил, че единственият начин да сложи край на продължаващите войни е да унищожи човечеството. Естествено, хората се опитват да дадат отпор.

Блестящата анализаторка Атлас (Дженифър Лопес) няма особено много социални контакти. Осен, че не вярва на хората, тя не вярва и на изкуствения интелект. Когато се заема с мисия да залови непокорен робот, тя разбира, че и преди си е имала работа с тази мистериозна машина.

Години по-късно изкуствен интелект на име Харлан решава да сложи край на войните, като унищожи човечеството. В момента почти цялата човешка раса е унищожена, а Атлас се опитва да намери Харлан. Тя предприема мисия за неговото залавяне, но завършва с катастрофа като се озовава на чужда и враждебна планета. За да оцелее, Атлас няма друг избор, освен да се довери на изкуствен интелект, който всъщност иска да унищожи. Ако иска да се върне на родната си планета, трябва да работи рамо до рамо с него, колкото и да не иска. Но на карта е заложено нещо повече от нейния живо – бъдещето на цялото човечеството. Харлан е на път да завърши първоначалния си план за унищожение на човешкия живот.