Дедпул и Върколака

Създателят (2023)

The Creator
6.7165 хил. гласа
Актьори
John David Washington, Gemma Chan, Madeleine Yuna Voyles
Режисьор
Gareth Edwards
Сценаристи
Gareth Edwards, Chris Weitz
Снимки
Bangkok, Thailand
Жанр
Sci-Fi, Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 13 мин
Трейлър на Създателят (2023)
2 560
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Създателят (2023)
В бъдещето се води ожесточена война между човека и изкуствения интелект. Ключът към нейния край е така нареченият създател - разработчик, който е оставил секретно оръжие.

В едно несигурно бъдеще битката между хората и силите на изкуствения интелект е взела много жертви. Дори преди 10 години ИИ взривява ядрена бойна глава в Лос Анджелис. Сега, когато човечеството е смъртоносно ранено, хората са във война с машините, борейки се за самото си съществуване. Докато ИИ е заплаха, технология, способна да изтрие човечеството от лицето на Земята, хората няма да спрат да я преследват.

Докато бившият агент Джошуа (Джон Дейвид Уошингтън) има съвсем други грижи, защото съпругата му (Джема Чан) е изчезнала, пристига специална задача, която може да реши съдбата на човечеството. Джошуа трябва да открие и убие “Създателя” – студения ум, който стои зад усъвършенствания ИИ. Той трябва да открие оръжието, с което ИИ отвръща на удара. То би могло да сложи край на войната, но също така и да унищожи цялата човешка раса. Предполага се, че с това ново мистериозно оръжие може да се сложи край на борбата за надмощие между двете враждуващи страни завинаги. Сега, когато краят на човечеството наближава, Джошуа и неговия елитен екип трябва да навлязат дълбоко в територия, която е под владенията на изкуствения интелект. Тук в разгара на ужасяващите военни действия правят изненадващо откритие – оръжието наистина съществува, но не е това, което са си представяли, а е изкуствен интелект под формата на малко дете. Възможно ли е наистина това дете на изкуствения интелект да държи в малките си ръце изчезването на цял един вид? Или може би то ще бъде обърнато срещу собствения им създател?

С участието на

  • Gemma Chan
    Gemma Chan
    Джема Чан