Аквамен 2 и изгубеното кралство

Създателят (2023)

The Creator
6.976 хил. гласа
Актьори
John David Washington, Gemma Chan, Madeleine Yuna Voyles
Режисьор
Gareth Edwards
Сценаристи
Gareth Edwards, Chris Weitz
Снимки
Bangkok, Thailand
Жанр
Sci-Fi, Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 13 мин
Трейлър на Създателят (2023)
2 383
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Създателят (2023)
В бъдещето се води ожесточена война между човека и изкуствения интелект. Ключът към нейния край е така нареченият създател - разработчик, който е оставил секретно оръжие.

В едно несигурно бъдеще битката между хората и силите на изкуствения интелект е взела много жертви. Дори преди 10 години ИИ взривява ядрена бойна глава в Лос Анджелис. Сега, когато човечеството е смъртоносно ранено, хората са във война с машините, борейки се за самото си съществуване. Докато ИИ е заплаха, технология, способна да изтрие човечеството от лицето на Земята, хората няма да спрат да я преследват.

Докато бившият агент Джошуа (Джон Дейвид Уошингтън) има съвсем други грижи, защото съпругата му (Джема Чан) е изчезнала, пристига специална задача, която може да реши съдбата на човечеството. Джошуа трябва да открие и убие “Създателя” – студения ум, който стои зад усъвършенствания ИИ. Той трябва да открие оръжието, с което ИИ отвръща на удара. То би могло да сложи край на войната, но също така и да унищожи цялата човешка раса. Предполага се, че с това ново мистериозно оръжие може да се сложи край на борбата за надмощие между двете враждуващи страни завинаги. Сега, когато краят на човечеството наближава, Джошуа и неговия елитен екип трябва да навлязат дълбоко в територия, която е под владенията на изкуствения интелект. Тук в разгара на ужасяващите военни действия правят изненадващо откритие – оръжието наистина съществува, но не е това, което са си представяли, а е изкуствен интелект под формата на малко дете. Възможно ли е наистина това дете на изкуствения интелект да държи в малките си ръце изчезването на цял един вид? Или може би то ще бъде обърнато срещу собствения им създател?

С участието на

  • Gemma Chan
    Gemma Chan
    Джема Чан