Убийците на цветната луна

Филми 2023

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиКомедия
Филм за българските имигранти в САЩ, които в опит да реализират американската мечта, не могат да се откъснат от своите корени.
ЕкшънПриключенскиФантастика
В Аквамен 2 Джейсън Момоа, се завръща за да защити двата свята, които обича. Но може ли да спаси изгубеното си царство Атлантида?
 • Ben Affleck
  Бен Афлек
 • Jason Momoa
  Джейсън Момоа
 • Amber Heard
  Амбър Хърд
ЕкшънПриключенскиФантастика
Бри Ларсън се завръща като Капитан Марвел в ролята на Карол Денвърс в кинематичната вселена на Марвел, в където я очаква ново приключение.
 • Samuel L. Jackson
  Самюъл Джаксън
 • Brie Larson
  Бри Ларсън
БългарскиКомедияКриминален
Между мутра, престъпник две влиятелни богати жени и ловък полицай се заформя интригантска игра, от която един ще излезе победител.
ДрамаИсторическиКриминален
В щата Оклахома започват да се появяват убийства в индианско племе, което живее върху ценна земя с много петролни залежи.
 • Leonardo DiCaprio
  Леонардо ди Каприо
 • Robert De Niro
  Робърт Де Ниро
АнимацияКомедия
Попи и Клон са вече неразделни приятели, но пред тях застава нов проблем: братът на Клон е отвлечен от гадни поп звезди, завиждайки за таланта му. Следва музикална спасителна мисия, като никоя преди
 • Anna Kendrick
  Анна Кендрик
Ужас
Пазач трябва да охранява пет нощи пицария, в която четири животински робота с желание за убийства правят пакости през нощта.
ДрамаКомедия
7.1
Кийт инвестира пари на сляпо, а публикацията му в интернет се превръща в цяло движение, което срутва международният фондов.
 • Shailene Woodley
  Шейлийн Удли
ТрилърУжас
Серийният убиец Пъзелът иска да накаже измамници, които лъжат отчаяни пациенти с надежда за лек на нелечими болести. Той ще ги вкара в своята смъртоносна игра на оцеляване, за да ги изправи пред собствените им грешки.
БългарскиДрамаИсторически
Историята за смъртта на Георги Бенковски, разказана от Захари Стоянов в известния му разказ Записки по българските въстания.
Ужас
Продължен на Екзорсистът от 1973 г., в което обладано момиче заедно с баща си трябва да намеря Крис, която преди години е претърпяла същото.
ДрамаЕкшънПриключенскиSci-Fi
В бъдещето се води ожесточена война между човека и изкуствения интелект. Ключът към нейния край е така нареченият създател - разработчик, който е оставил секретно оръжие.
 • Gemma Chan
  Джема Чан
АнимацияЕкшънПриключенски
6.3
Мистериозен метеорит дава на няколко кученца супер сили. Подлия кмет се обединява със зъл учен, за да им ги открадне.
 • Kristen Bell
  Кристен Бел
БългарскиДрама
16-годишната Дида живее сама с пари, изпратени от майка ѝ. Възползвайки се от свободата и безгрижието, тя достига повратна точка, в която живота и психиката ѝ са на път да се сринат.
АнимацияКомедияПриключенски
Миграция е едно пътуване с главата надолу, когато семейство патици предприемат ваканцията на живота си от Illumination.
 • Elizabeth Banks
  Елизабет Банкс
АнимацияКомедияПриключенски
В Дисни филма Желание Аша се отправя на епично пътешествие през различни светове, от което зависи спасяването на нейния народ.
 • Chris Pine
  Крис Пайн
ТрилърУжас
4.7
Група тийнейджъри неволно призовават зъл дух, с което започва смъртоносна игра. В нея няма да има победители, а само оцелели.
ДрамаЕкшън
Историческият епос на Ридли Скот представя възхода на френския владетел и пагубната му връзка с императрица Жозефина.