Годзила и Конг: Нова империя

Маями Бич: Посока Лос Анджелис (2023)

Miami Bici 2
51.8 хил. гласа
Актьори
Danny Trejo, Charlotte McKinney, Matei Dima
Режисьор
Jesús del Cerro
Сценарист
Alex Cotet
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Комедия
Година
Премиера в България
Държава
Румъния
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Маями Бич: Посока Лос Анджелис (2023)
305
Абонирай се за YouTube канала ни
Двама приятели са привлечени в подземния свят на Ел Ей с обещанието, че с румънските си кебапчета ще забогатеят.

Пициу и Била се завръщат за ново в дивно приключение по оживените улици на Маями. Закъсалите предприемачи се възползват от неочакван шанс за румънски клиент и се преместват в Лос Анджелис. Бизнес плановете им не са от най-светлите и скоро разбират, че неволно са навлезли в света на мафията, която източва кредитни карти. Попаднали в клопката на коварен румънски емигрант, те започват да балансират между криминални интриги и румънските си корени.

Тъй като успехът им поражда завист в престъпните среди, дуото трябва да се впусне във вълнуващо бягство с високи залози. Освен че трябва да се състезава в Лос Анджелис, те трябва да се изправят срещу опасност в пустинята и всичко това в опит да се освободят.

По време на тяхното приключение се натъкват на Кели, по която Пициу е луднал. Тя е бивша звезда от филми за възрастни, която сега гради кариера на танцьорка. Тя обича танците, парите, оръжията си и Тръмп. Тя е твърд бонбон с мек пълнеж и страшно много обича колекция си от оръжия. Тя има слабост към Пициу и решава да измъкне момчетата от кашата, в която са попаднали, преди хаосът да е излязъл от контрол. Красива и прелестна, но със психопатски характер.

С хумор, екшън и романтика на преден план на продължението застават темите за приятелството, лоялността и преследването на мечтите на фона на забележителни герои и вълнуващи изпитания. В щурата комедия с балкански стил героите ще достигнат до дълбоки ценности и ще разберат, че богатство се крие в приятелството и смелостта да се защитата.