Дедпул и Върколака

Филми с мафии

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ЕкшънКомедияКриминален
8.1
Еди наследява престъпното наследство на баща си, което трябва да опази конкуренцията, която иска да се използва момента.
 • Theo James
  Тео Джеймс
ДрамаКриминаленТрилър
8
Журналиста Джейк продължава с разследването си, опитвайки се да открие истината в подземния свят на Токио и ужасяващите престъпления.
БългарскиДрамаКриминален
В българския криминален филм трима приятели следвайки рап мечтата си, се забъркват в подземния свят, от който излизане.
ЕкшънКомедияКриминален
5.4
Кристин наследява мафиотската империя на дядо си и въпреки че е жена, тя е готова да покаже на какво е способна.
ДрамаКриминаленФантастика
Историята на Пингвинът преди да се превърне в крупен магнат от Готън Сити, замесен в подземния свят на престъпността и корупцията.
 • Colin Farrell
  Колин Фарел
ДрамаКриминаленТрилър
7.6
Във втория сезон на Ваша чест, съдията Майкъл трябва да се потопи в още повече лъжи и измами, за да защити синът си.
ЕкшънКриминаленПриключенски
7.4
Избягал от затвора банков обирджия започва нова престъпна кариера в Бомбай. След като се влюбва в привлекателната Карла, трябва да избира между свободата и любовта.
ДрамаКриминален
8
Дуайт (Силвестър Сталоун) е изоставен от мафиотския синдикат и събира екип от доста необичайни фигури за да създаде своя империя.
 • Sylvester Stallone
  Силвестър Сталоун
ДрамаКриминаленТрилър
8
Джейк е амбициозен млад журналист в японски вестник. В опит да разкрие редица престъпления и корумпираната полиция, той се оказва потопен в престъпния свят на Токио.
ДрамаКриминален
8.8
Действията на сезон 6 ще се развиват около битката за Кейбъл Стрийт, която бележи края на фашизма в Англия.
 • Tom Hardy
  Том Харди
 • Anya Taylor-Joy
  Аня Тейлър-Джой
 • Annabelle Wallis
  Анабел Уолис
ДрамаКриминаленТрилър
6.3
Продължение на сръбския кинохит, в който лидерът на престъпния свят Петър Мараш разширява бизнеса си, срещайки нови врагове.
ДрамаКриминаленТрилър
8.5
В сезон 4 на Озарк картела Омар е вече в най-близки отношения с Марти. Рут иска да се отърве от Марти, като се съюзява с мафията в Канзас Сити.
ДрамаКриминален
8.4
В третия сезон ще наркосериала бизнесът с наркотици е във възход. Мексиканските картели се опитват да се възползват от политическата нестабилност на САЩ за да достигнат властта.
ДрамаКриминален
6.3
През 60-те години докато Ню Джърси е разтърсен от бунтове, гангстери и мафиоти, израства младежът Тони. Под ръководството на чичо си, Тони овладява до съвършенство играта в подземния свят, превръщайки се в могъщ мафиотски бос.
 • Vera Farmiga
  Вера Фармига
ДрамаКриминаленТрилър
8.2
Драматичен сериал от съавторите на Йелоустоун. Действията се развиват в град, в който затворите управляват индустрията. Семейство Макласки е връзката между полицията, съдилищата, престъпността и политиката.
 • Jeremy Renner
  Джеръми Ренър
ДрамаКриминален
6.2
Базиран на действителни събития, разказва историята на престъпника Майер Лански, който след като се пенсионира иска да демонстрира за последен път на федералната полиция силата си, срещу която тя е безсилна.
ДрамаКриминален
6.2
В дълбините на криминалния свят млада жена изгубва съпруга си и е принудена да се обедини с негов стар приятел, научавайки всичко за тази мръсна игра и в битка срещу хората, отговорни за помрачения ѝ живот.
ДрамаКриминален
7.1
През 80-те години в Италия бушува война за власт между сицилианската мафия. Томазо Бушета е избягал в Бразилия, гледайки от страни кървавия край на своите съюзници. Когато най-накрая и той е заловен, прави нещо, което никой не е очаквал.
ДрамаКриминаленТрилър
8.9
Между италианска и афроамериканска мафия започва война, която като верижна реакция помита всичко по пътя си.