Дедпул и Върколака

Южен вятър 2: Ускорение (2021)

South Wind 2: Speed Up
6.34 хил. гласа
Актьори
Milos Bikovic, Predrag 'Miki' Manojlovic, Miodrag Radonjic
Режисьор
Milos Avramovic
Сценаристи
Petar Mihajlovic, Milos Avramovic
Жанр
Драма, Криминален, Трилър
Година
Премиера в България
Държава
Сърбия
Продължителност
2 ч 07 мин
Трейлър на Южен вятър 2: Ускорение (2021)
44 717
Абонирай се за YouTube канала ни
Продължение на сръбския кинохит, в който лидерът на престъпния свят Петър Мараш разширява бизнеса си, срещайки нови врагове.

Главния герой Петър Мараш, продължава да се възползва от придобития статут на неприкосновен лидер на сръбския подземен свят. В желанието си да разшири бизнеса си и да влезе в рамките на закона, Петър инвестира незаконно придобити пари, опитвайки се да се премести в източната част на Сърбия със своя верен съюзник. Живее на ръба, игри по правилата на международните наркокартели и с голям брой екшън сцени са само част от детайлите, които ни очакват в Ускорение.

След големи очаквания предстои продължението на известната сръбска продукция. Премиерата на филма е вече насрочена, всички оцелели се завръщат. Кинохитът, чиято първа част е гледана от милион и половина зрители ще се нарича Ускорение. В него ще видим познатите героите със същия актьорски състав. Снимките приключиха октомври 2020 г, и включват много по-екзотични места.

Филмът е готов за кината, тъй като беше планира за началото на 2021-ва. Компанията отменя премиерата, изчаквайки да се нормализира обстановката и кината да имат обичайната посещаемост.

Официални саундтраци playlist.

Всички части

  1. Южен вятър (2018)
    Южен вятър (2018)
  2. Южен вятър 2: Ускорение (2021)
    Южен вятър 2: Ускорение (2021)