Аквамен 2 и изгубеното кралство

Джон Уик 2 (2017)

John Wick: Chapter 2
7.4495 хил. гласа
Актьори
Keanu Reeves, Ian McShane, Riccardo Scamarcio
Режисьор
Chad Stahelski
Сценарист
Derek Kolstad
Жанр
Екшън, Криминален, Трилър
Година
2017
Премиера в България
Държави
САЩ, Хонг Конг
Продължителност
2 ч 02 мин
Трейлър на Джон Уик 2 (2017)
14 228
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Джон Уик 2 (2017)
Някои събития от миналото не могат да бъдат забравени. Съпругата на Джон е тежко болна, а любимото му куче, е убито. Действията на филма продължават, от тези на първата част. Сега той е иска да спре, негов колега, който е поел контрол върху голяма група наемни убийци и се превръща в най-опасния човек в страната.
Когато John Wick дойде в кината през 2014 г., малцина очакваха той да реализира, повече от 86 милиона в световен мащаб. След три годни, се появява неговото продължение.
John иска да си отмъсти, за събитията, които са се случили в предната част: той се радваше на неговото ранно пенсиониране в предградията. Но когато жена му (Бриджит Мойнахан) се поддава на една неизлечима болест и той изпада в скръб. Единствено кучето му не го напуска – то е най-верния му спътник в живота. Но когато то е убито от трима руски гангстери, на Уикс не му остава нищо ценно в живота. Това е застигнат от зловещия си минало – някога е бил най-добрия наемен убиец. Той напуска крайградската идилията, за да отмъсти на гангстерите.
Всичко това беше преди, но някои неща не могат да бъдат забавени и карат John отново да се завърне в неговия свят. Точно сега, той научава, че негов бивш партньор, планира да поеме контрола над гилдия от убийци. Използвайки кръвната клетва, Джон пътува до Рим, където той ще се бори срещу някои от най-смъртоносните убийци в света.
Тази част продължава сюжета на екшън-трилъра от 2014, който направи изненадващ успех.  С бюджета на продукцията от $ 20 милиона, филмът придоби общо 85 милиона долара. След това, създателите на филма решиха да продължат и дори обявиха, че той трябва да бъде трилогия. Като поддържащ актьор спечелиха Киану Рийвс (Матрицата 1999-2003 г.) Киану Рийвс и Питър Стормеър, вече са работили заедно в Константин (2005). В допълнение към главните герои и Бриджит Мойнахан се завръща като Иън Макшейн, както предната част.

С участието на

 • Ruby Rose
  Ruby Rose
  Руби Роуз
 • Laurence Fishburne
  Laurence Fishburne
  Лорънс Фишбърн
 • Keanu Reeves
  Keanu Reeves
  Киану Рийвс

Всички части

 1. Джон Уик (2014)
  Джон Уик (2014)
 2. Джон Уик 2 (2017)
  Джон Уик 2 (2017)
 3. Джон Уик 3 (2019)
  Джон Уик 3 (2019)
 4. Джон Уик 4 (2023)
  Джон Уик 4 (2023)