Дедпул и Върколака

Джон Уик 3 (2019)

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
7.4416 хил. гласа
Актьори
Keanu Reeves, Ian McShane, Halle Berry
Режисьор
Chad Stahelski
Сценаристи
Shay Hatten, Derek Kolstad
Жанр
Екшън, Криминален, Трилър
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 11 мин
Трейлър на Джон Уик 3 (2019)
26 799
Абонирай се за YouTube канала ни
За главата на легендарният убиец е обявена награда от 14 милиона, след като е убил важна клечка. От преследващ бързо се превръща в преследван. Дали ще се справи така добре в бягството, както в нападенията и елиминирането на трудни мишени?

Джон Уик потегля отново. Той няма право да се наслаждава на заслужено пенсиониране от кървавата си работа като убиец и отново ще си има работа с опасни опоненти. Не само, че е за главата му е обявена цена от 14 милиона, но и е нарушил върховния закона – да убие човек на свещената земя в хотел Континентал, т.е. убил е член на Международната асоциация на убийците. Наказанието за това е отлъчване, лишаване от всички права на общността и обявен за издирване.

Всъщност би трябвало отдавна да е мъртъв, но мениджърът на хотела Уинстън му даде милост за един час, преди всички да започнат да го преследват и да бъде официално изгонен от общността на убийците, преследван и без право да ползва техните услуги. Джон използва това време, за да се въоръжи и защити. С награда от 14 мил., почти всеки убиец, дори и тези които са се пенсионирали, ще искат да го заловят.

Ако Джон иска да оцелее, той трябва да напусне Ню Йорк, а дори и страната, да стреля и да се бие, докато намери някакво убежище по целия свят. Единствения човек, който може да му помогне, е неговата стара приятелка София, която някога го защитаваше и обучаваше.

С участието на

  • Keanu Reeves
    Keanu Reeves
    Киану Рийвс
  • Laurence Fishburne
    Laurence Fishburne
    Лорънс Фишбърн

Всички части

  1. Джон Уик (2014)
    Джон Уик (2014)
  2. Джон Уик 2 (2017)
    Джон Уик 2 (2017)
  3. Джон Уик 3 (2019)
    Джон Уик 3 (2019)
  4. Джон Уик 4 (2023)
    Джон Уик 4 (2023)