Кралството на планетата на маймуните

Пчеларят: Смъртна присъда (2024)

The Beekeeper
6.478 хил. гласа
Актьори
Jason Statham, Bobby Naderi, Emmy Raver-Lampman
Режисьор
David Ayer
Сценарист
Kurt Wimmer
Снимки
London, England, UK
Жанр
Екшън, Трилър
Година
Премиера в България
Държави
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 45 мин
Трейлър на Пчеларят: Смъртна присъда (2024)
5 494
Абонирай се за YouTube канала ни
Дейвид е бивш член на сенчестата организация Пчеларите, която действа при специални обстоятелства с най-добрите агенти.

Дейвид (Джейсън Стейтъм) е мъж, който на пръв поглед изглежда напълно отдаден на пчеларството. Той не само се грижи за събирането на меда, но и за малките насекоми в килийките, от които зависи живота на целия свят. Той прави всичко необходимо за тях, включително и премахването на опасните гнезда на стършели във фермата си в Масачузетс, като живее в хармония с природата.

Дейвид обаче не е обикновен пчелар, а хармонията му със света съвсем не е това, което изглежда, защото някога е служил в тайна сенчеста организация. Когато съседката му е ограбена с всичките си пари при телефонна измама, а след това се самоубива, пчеларството остава на заден план, защото сега иска да отмъсти. Изглежда че измамниците ловува с най-слабите членове на обществото. Той е решен да не се спира пред нищо, докато не унищожи цялата организация, отговорна за измамите. В стремежа си за отмъщение разбира, че тя е по-могъща, отколкото е предполагал и не се занимава само с дребни измами. Но враговете му скоро ще разберат, че си имат работа не с обикновен пчелар, а бивш специален агент. Неговото отмъщение придобива невъобразими размери, тъй като той също е бил член на могъща и сенчеста организация наречена Пчеларите, която работи над закона.

За режисьора Дейвид Ейър Пчеларят е десетия му филм. Замисъл на филма е, че пчелите са жизненоважни за света и тяхната история може да се проследи много хиляди години назад, успоредно с човешката цивилизация. Покварената цивилизация е излязла от баланс и за да бъде върната, са нужни пчеларите.

С участието на

  • Jason Statham
    Jason Statham
    Джейсън Стейтъм