Дедпул и Върколака

Филми с отмъщение

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ЕкшънКриминаленФантастика
Римейк на едноименния филм на режисьора Алекс Пройас от 1994.
 • Bill Skarsgård
  Бил Скарсгард
ЕкшънУжас
5.9
Активисти остава вечерта в магазин, за да нарисуват стените му с лозунги. Те се сблъскват с охраната, която ги преследва безмилостно.
ДрамаЕкшънПриключенски
8
Едмон става жертва на конспирация. След 14 години затвора, успява да избяга и Като граф Монте Кристо е решен да отмъсти на предателите.
ДрамаКриминален
6.1
Бивш член на тайните служби трябва да се обедини с човека, който отговорен за смъртта на съпругата му и да забрави старите си демони.
ЕкшънТрилър
6.9
Млад мъж започва смъртоносна кампания за отмъщение в свят, потънал от безскрупулността на големите корпорации.
ТрилърУжас
4.6
Мечо Пух, Прасчо и приятели започва кървав поход в малкия град, защото сикат да отмъстят за Кристофър Робин веднъж завинаги.
ЕкшънТрилър
6.2
ММА боец с мистериозно минало влиза в битка с гангстерски бос и всички негови слуги. Ескалира в сблъсък на живот и смърт.
 • Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
ЕкшънТрилър
6.4
Дейвид е бивш член на сенчестата организация Пчеларите, която действа при специални обстоятелства с най-добрите агенти.
 • Jason Statham
  Джейсън Стейтъм
ДрамаЕкшън
7.5
След като Даган се завръща от в Турция, той е принуден да започне работа като наемен убиец, за да поправи серия от интриги и проблеми.
ДрамаКриминален
5.9
Животът на Хелена е разтърсен от пристигането на баща ѝ: психопат, който е избягал от затвора и единствено Хелена може да го спре.
Екшън
5.3
Брайън се оказва в кръстосан огън на престрелка. След като губи сина си и е тежко ранен, с оръжие в ръка поема правосъдието.
Екшън
6.9
Нацистки отряд открадва златото на самотен миньор, без да подозира, че ще си има работа с истинска машина за убиване, която обаче не може да спре.
ЕкшънТрилър
5.6
Жена наемен убиец трябва да предпази дъщеря си, която още от бебе е изоставила, за да не се превърне в мишена за враговете ѝ.
АнимацияКомедияПриключенски
6.3
Ако кучето е най-добрият приятел на човека, какво би се случило, ако човекът е пълен мръсник? В такъв случай може би е време за сладко отмъщение по кучешки.
 • Will Ferrell
  Уил Феръл
Екшън
5.5
Живота на бившият убиец Колтън (Никълъс Кейдж) е прекъснат, след убийството на съпругата си. Заедно с дъщеря си е готов за отмъщение.
 • Nicolas Cage
  Никълъс Кейдж
Екшън
5.4
Бивш войни взема под крилото си момче сирак. След като миналото му го застига, за последен път отприщва убийствените си способности.
Драма
7.8
През 1890 г. Корнелия пътува през дивите пейзажи на американския запад, за да отмъсти на мъжа, който е убил нейния син. Към нея се присъединява Илай, с който имат обща цел, но преди отмъщението си, трябва да решат, дали си заслужава бъдещето, което чертаят?
 • Emily Blunt
  Емили Блънт
ДрамаЕкшънТрилър
6.2
Комарджията и бившия военен Уилям (Оскар Айзък) иска да отдалечи млад войник от плановете му за отмъщение над полковник Джон (Уилем Дефо). Но колкото повече се опитва да го спре, самия той започва да се поддава на тъмното си минало.
 • Willem Dafoe
  Уилям Дефо
ДрамаЕкшънТрилър
7.9
По време на тайна операция в Афганистан отрядът на Джеймс (Крис Прат) попада в засада. Връщайки се у дома, той намира доказателства за заговор, който води до най-висшите кръгове на правителството.
 • Chris Pratt
  Крис Прат
ДрамаЕкшънФантастика
5.7
В един приказен и фантастичен свят смела принцеса (Джой Кинг) със силна воля отказва да се омъжи за жесток социопат. Тя е отвлечена и затворена в отдалечена кула на замъка на баща си. Нейния отмъстител ухажор възнамерява да отнеме трона на баща ѝ, а тя е твърдо решена да го защити.
 • Olga Kurylenko
  Олга Куриленко