Годзила и Конг: Нова империя

Безпощаден (2024)

Gaddar
7.5709 гласа
Сезон 1
3 епизода
Актьори
Çagatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydogan
Сценарист
Hürer Ebeoglu
Жанр
Драма, Екшън
Година
Премиера
Държава
Турция
Трейлър на Безпощаден (2024)
121
Абонирай се за YouTube канала ни
След като Даган се завръща от в Турция, той е принуден да започне работа като наемен убиец, за да поправи серия от интриги и проблеми.

Даган е войник, който служи на Изток. След 20-годишно отсъствие от родния си град поради травматичните събития, които е преживял, той се завръща, за да си почине. Когато обаче се връща в квартала си, не може да намери нищо така, както го е оставил. Приятелката му Айдан, с която го обединява страстна любов, е изчезнала. Любовта им е толкова силна, че дори когато са отделени един от  друг, те се не се чувстват разделени. Това особено много влияе на Даган.

Семейството му се е разпаднало: той разбира, че сестра му е избягала с мъж, брат му е напуснал училище и се е забъркал в съмнителен бизнес, а родителите му са се отчуждили. Оказва се, че Даган е бил единственият, който е държал всички заедно в един дом. Когато той е напуснал, всичко се е разпаднало.  

В квартала положението не е по-розово: съмнителни персонажи са взели връх, а старите му приятели са се замесили в различни незаконни дейности.

В тази хаотична среда се появява мистериозен човек, наречен Директорът. Той му предлага работа като наемен убиец. Макар че първоначално Даган категорично я отхвърля, той се оказва в центъра на неприятностите, за да защити най-близкия си приятел Самет. Когато Самет умира, Даган се съгласява да започне работа, за да изплати дълга на Самет към Директора или в противен случай детето и съпругата на Самет ще умрат! В последствие разбира, че жена ми е обвързана с друг мъж. Това разколебава чувствата му за справедливост. От тук нататък няма за какво да ѝ помага. Но проблемите, които му носи работата не са по-малки. Оказва се, че семейството и близките му са в опасност. За да ги защити, трябва да продължи с работата си като наемен убиец, с тази разлика, че от него се изисква да бъде още по-безмилостен.