Кралството на планетата на маймуните

Последният стрелец (2024)

Poslednji strelac
6.159 гласа
Актьори
Nenad Jezdic, Miodrag 'Miki' Krstovic, Milos Timotijevic
Режисьор
Darko Nikolic
Сценаристи
Branislav Jankovic, Maja Todorovic
Жанр
Драма, Криминален
Година
Премиера в България
Държава
Сърбия
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Последният стрелец (2024)
98
Абонирай се за YouTube канала ни
Бивш член на тайните служби трябва да се обедини с човека, който отговорен за смъртта на съпругата му и да забрави старите си демони.

Курузович е бивш член на тайните служби. След пенсионирането си води спокоен живот, като живее в малък апартамент с любимото си куче. Единствената му компания е съседката Оливера, което е учителка по френски.

Историята около преждевременното му пенсиониране започва преди 10 години, когато е убита неговата съпругата. Курузович е бил по следите на голям наркодилър, поради което е попаднал под прицел. След като му е устроена засада, по погрешка е убита съпругата му, а престъпникът бяга от Сърбия. Курузович е разочарован от своето правителство, което е позволило на престъпника да избяга и се пенсионира преждевременно. Престъпника се завръща в Белград, надявайки се, че е забравен. По някаква причина, службите искат да ползват отново услугите на Курузович, въпреки че преди години са оставили наркодилъра да избяга. Те предполагат, че Курузович ще свърши мръсната работа, надявайки се, че в него още таи желанието за отмъщение. Да но на кой да отмъщава, когато са виновни и двете страни? Противно на очакванията им, той не е ентусиазиран от предложението. В същия ден той получава предложение и от самия престъпник Маркович. В игра на котка и мишка и двамата трябва да се изправят срещу личните си демони и желанието да изкупят собствените си души.