Дедпул и Върколака

Последният стрелец (2024)

Poslednji strelac
6.173 гласа
Актьори
Nenad Jezdic, Miodrag 'Miki' Krstovic, Milos Timotijevic
Режисьор
Darko Nikolic
Сценаристи
Branislav Jankovic, Maja Todorovic
Жанр
Драма, Криминален
Година
Премиера в България
Държава
Сърбия
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Последният стрелец (2024)
187
Абонирай се за YouTube канала ни
Бивш член на тайните служби трябва да се обедини с човека, който отговорен за смъртта на съпругата му и да забрави старите си демони.

Курузович е бивш член на тайните служби. След пенсионирането си води спокоен живот, като живее в малък апартамент с любимото си куче. Единствената му компания е съседката Оливера, което е учителка по френски.

Историята около преждевременното му пенсиониране започва преди 10 години, когато е убита неговата съпругата. Курузович е бил по следите на голям наркодилър, поради което е попаднал под прицел. След като му е устроена засада, по погрешка е убита съпругата му, а престъпникът бяга от Сърбия. Курузович е разочарован от своето правителство, което е позволило на престъпника да избяга и се пенсионира преждевременно. Престъпника се завръща в Белград, надявайки се, че е забравен. По някаква причина, службите искат да ползват отново услугите на Курузович, въпреки че преди години са оставили наркодилъра да избяга. Те предполагат, че Курузович ще свърши мръсната работа, надявайки се, че в него още таи желанието за отмъщение. Да но на кой да отмъщава, когато са виновни и двете страни? Противно на очакванията им, той не е ентусиазиран от предложението. В същия ден той получава предложение и от самия престъпник Маркович. В игра на котка и мишка и двамата трябва да се изправят срещу личните си демони и желанието да изкупят собствените си души.