Дедпул и Върколака

Гарванът (2024)

The Crow
Актьори
Bill Skarsgård, Danny Huston, FKA twigs
Режисьор
Rupert Sanders
Сценаристи
James O'Barr, Zach Baylin
Снимки
Hungary, Budapest
Жанр
Екшън, Криминален, Фантастика
Година
Премиера в България
Държави
Англия, САЩ, Франция
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Гарванът (2024)
633
Абонирай се за YouTube канала ни
Римейк на едноименния филм на режисьора Алекс Пройас от 1994.

Това е историята на един безнадеждно изгубен герой. Животът на Ерик (Бил Скарсгард) преминава покрай Шели Уебстър, неговата партньорка и сродна душа, в която е безкрайно влюбен. И двамата са лудо влюбени, но не могат да избягат от жестоката съдба. Когато Ерик става свидетел на нейното брутално убийство, това взема драматичен и неочакван обрат.

Намирайки се на прага на живота и смъртта, Ерик се връща от мъртвите. Сега той има една единствена цел: да извърши кървавото си отмъщение, защото няма да се успокои, докато не отмъсти за убийството на Шели. Надарен със свръхестествени сили, Ерик може да устои на изстрели с пистолет, пушка и нож. Така антигероят тръгва по мрачния път на бруталното насилие, за да отмъсти за смъртта на Шели и на мистериозните ѝ убийци. А когато ги открие, ще убие всеки един от тях. Той няма да намери покой, докато не види мъртви хората, отговорни за престъплението.

Първата филмова адаптация на комикса Гарванът е през 1994 г. Филмът става култов. След трите продължение на Гарванът, нито едно от тях не достига същия успех.

Плановете на филм започнат още през декември 2008 г. Проектът преминава през труден процес, в който се сменят различни режисьори, сценаристи и актьори до 2022 г. когато вече бе официално обявено, че екипа е формиран и снимките могат да започнат.

Продукцията на филма се забавя, защото Weinstein Company първоначално дава Relativity Media на съд въз основа на изключителните си маркетингови права. В крайна сметка е постигнато извънсъдебно споразумение за съвместна продукция. Тъй като имаше съмнения, че и този път продукцията няма да има задоволителни резултати, продуцентите привлякоха създателя на комикси Джеймс О’Бар.

С участието на

  • Bill Skarsgård
    Bill Skarsgård
    Бил Скарсгард