Кралството на планетата на маймуните

Мечо пух 2: Кръв и мед (2024)

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
5.51.4 хил. гласа
Актьори
Scott Chambers, Ryan Oliva, Tallulah Evans
Режисьор
Rhys Frake-Waterfield
Сценаристи
Rhys Frake-Waterfield, Matt Leslie
Жанр
Трилър, Ужас
Година
Премиера в България
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 40 мин
85
Мечо Пух, Прасчо и приятели започва кървав поход в малкия град, защото сикат да отмъстят за Кристофър Робин веднъж завинаги.

Кръвопролитието в гората все още не е приключило. В дълбините на гора от 100 акра се разразява убийствена ярост, когато Мечо Пух, Прасчо, Совата и Тигърът разбират, че домът и живота им са в опасност, след като Кристофър Робин разкрива съществуването им. Не желаейки да живеят вечно в сянка, групата решава да се пребори с всички хора, оставяйки след себе си кървава следа от смърт и хаос. Мечокът Пух продължава да отмъщава на Кристофър Робинс, като нахлува в родния му град. Кристофър е успял да избяга от детския си приятел, но е обвинен за убийството на няколко души. Той се опитва да се справи с травмата от изчезването на своя брат близнак, който е бил отвлечен като дете и никога повече не се е появил.  Мечи Пух и Прасчо, който вече не е малък и забравен, намират и други съюзници – Тигър и Совата. Те нападат няколко ученици, но ситуацията ще достигне своята кулминация по време на парти.

Мчео Пух и неговите свирепи приятели ще докажат на всички, че са по-смъртоносни, по-силни и по-умни, отколкото някой може да си представи и ще отмъстят за Кристофър Робин веднъж завинаги.

Мечо Пух и Прасчо отново са в центъра на действие и се впускат в впускат в поредица от кръвожадни убийства.

След като нискобюджетния филм Мечо Пух: Кръв и мед, базиран на героите от детските книжки, се превърна в изненадващ хит, бързо бе взето решение за продължение. Това е втория филм на така наречената Twisted Childhood Universe (изкривена вселена на детски произведения), в която се създават евтини ужас филми на детски истории, чиито книги са толкова стари, че вече не са защитени с авторски права.