Годзила и Конг: Нова империя

Борба за оцеляване

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ЕкшънПриключенскиТрилър
Ловци на бури трябва да рискуват живота си, за да тестват нова метеорологична система. Този сезон бури ще надхвърлят фантазиите на всички.
ТрилърУжас
Млади и неопитни престъпници отличат дъщерята на важна фигура. През нощта обаче хищниците бързо се превръщат в плячка.
  • Dan Stevens
    Дан Стивънс
ДрамаИсторически
7.7
В датския исторически филм капитан Лудвиг (Мадс Микелсен) трябва да култивира земя, която е завзета от разбойници.
ДрамаЕкшънПриключенски
В бъдещето след ядрена война светът е в руини. Един човек трябва да влезе в останките на цивилизацията, за да спаси малкото оцелели.
ДрамаКриминален
5.8
Животът на Хелена е разтърсен от пристигането на баща ѝ: психопат, който е избягал от затвора и единствено Хелена може да го спре.
Документален
5.8
Риалити шоу с 456 участници, базирано на хитовив сериал Игра на калмари, в което победителя ще спечели 4,56 млн. долара. Единствената разлика със сериала е, че тук никой не умира.
Ужас
5.5
Пазач трябва да охранява пет нощи пицария, в която четири животински робота с желание за убийства правят пакости през нощта.
ТрилърУжас
6.6
Серийният убиец Пъзелът иска да накаже измамници, които лъжат отчаяни пациенти с надежда за лек на нелечими болести. Той ще ги вкара в своята смъртоносна игра на оцеляване, за да ги изправи пред собствените им грешки.
ДрамаЕкшънПриключенски
8.3
Японска версия на известното чудовище. Япония след края на войната е изправена пред нова заплаха - огромния гущер Годзила.
Ужас
7.6
Сериала проследява борбата със зомбита на Дарил Диксън, който неизвестно как и защо е попаднал във Франция - огнището на зомби апокалипсиса.
ЕкшънКомедияПриключенски
7.4
Джон трябва да премине през апокалиптичните щати, сблъсквайки се с тежковъоръжени автомобили управлявани от психопати.
УжасSci-Fi
5.3
Предистория на Кутия за птици: мистериозна сила унищожава човечеството, защото всеки, който я види, се самоубива. Група оцелели в Барселона търсят сигурни убежище.
ДрамаЕкшън
8
Сон е решен да преследва една тайна организация, която стои дълбоко зад създаването на смъртоносната "Игра на калмари".
ДрамаПриключенскиТрилърSci-Fi
5.4
След фатална катастрофа астронавтът Майлс се оказва на непозната планета, която всъщност е Земята преди 65 милиона година, защото е пътува през времето. Той е изправен в борба за оцеляване срещу динозаврите.
ЕкшънТрилър
6.1
Том е агент на ЦРУ, който се опитва да се измъкне през пустинен район на Афганистан, преследван от въоръжени сили.
ДрамаУжас
7.8
След като самолета на група гимназистки се разбива в пустиня, тяхната борба за оцеляване ги разделя на фракции, водейки ожесточени войни.
ДрамаЕкшънSci-Fi
7.7
В Сезон 2 Арису и приятелите му трябва да се изправят пред още по-трудни и опасни игри от преди, за да се доближат до изход на Граничната земя