Дедпул и Върколака

Борба за оцеляване

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ЕкшънПриключенскиТрилър
7.3
Ловци на бури трябва да рискуват живота си, за да тестват нова метеорологична система. Този сезон бури ще надхвърлят фантазиите на всички.
ЕкшънТрилърУжас
5.5
В бъдещето светът се е разпаднал по въздействието на странни същества, които се събуждат всяка вечер и атакуват хората.
 • Nicolas Cage
  Никълъс Кейдж
ЕкшънУжас
5.9
Активисти остава вечерта в магазин, за да нарисуват стените му с лозунги. Те се сблъскват с охраната, която ги преследва безмилостно.
УжасФантастика
5.7
Трима непознати попадат в гора, която липса на картата. Те откриват бункер, от който не могат да излязат, защото гората крие зловеща тайна.
 • Dakota Fanning
  Дакота Фанинг
АнимацияКомедияПриключенски
Робот трябва да оцелее в дивата природа, като надхвърли възможностите на програмата си и тези на изкуствения интелект.
ТрилърУжасSci-Fi
В бъдещето затворите са на стотици етажи, а храната се спуска на платформа от горе на долу. В най-долните нива храната е оскъдна, която поражда борба за оцеляване.
Ужас
4.7
Римейк на филмът Непознатите 2008 г. в който млада двойка отсяда на отдалечено място, където вечерта са тероризирани.
ТрилърУжас
6.6
Млади и неопитни престъпници отличат дъщерята на важна фигура. През нощта обаче хищниците бързо се превръщат в плячка.
 • Dan Stevens
  Дан Стивънс
 • Matthew Goode
  Матю Гуд
ДрамаЕкшънПриключенски
8.4
В бъдещето след ядрена война светът е в руини. Един човек трябва да влезе в останките на цивилизацията, за да спаси малкото оцелели.
ТрилърУжас
4.6
Мечо Пух, Прасчо и приятели започва кървав поход в малкия град, защото сикат да отмъстят за Кристофър Робин веднъж завинаги.
ДрамаИсторически
7.7
В датския исторически филм капитан Лудвиг (Мадс Микелсен) трябва да култивира земя, която е завзета от разбойници.
ДрамаУжасSci-Fi
7.9
Сериалът проследява живота на главните герои Рик и Мишон след събитията в оригинални филм. Могат ли да продължат заедно напред, без дори да зная, дали ще има утре?
ДрамаКриминален
5.9
Животът на Хелена е разтърсен от пристигането на баща ѝ: психопат, който е избягал от затвора и единствено Хелена може да го спре.
Документален
5.8
Риалити шоу с 456 участници, базирано на хитовив сериал Игра на калмари, в което победителя ще спечели 4,56 млн. долара. Единствената разлика със сериала е, че тук никой не умира.
Ужас
5.4
Пазач трябва да охранява пет нощи пицария, в която четири животински робота с желание за убийства правят пакости през нощта.
ТрилърУжас
6.6
Серийният убиец Пъзелът иска да накаже измамници, които лъжат отчаяни пациенти с надежда за лек на нелечими болести. Той ще ги вкара в своята смъртоносна игра на оцеляване, за да ги изправи пред собствените им грешки.
ДрамаЕкшънПриключенски
7.7
Японска версия на известното чудовище. Япония след края на войната е изправена пред нова заплаха - огромния гущер Годзила.
Ужас
7.6
Сериала проследява борбата със зомбита на Дарил Диксън, който неизвестно как и защо е попаднал във Франция - огнището на зомби апокалипсиса.