Дедпул и Върколака

Събуди се

Wake Up
5.9214 гласа
Актьори
Turlough Convery, Jacqueline Moré, Benny O. Arthur
Режисьори
François Simard, Anouk Whissell
Сценарист
Alberto Marini
Жанр
Екшън, Ужас
Година
Премиера в България
Държави
Франция, Канада
Продължителност
1 ч 23 мин
Трейлър на Събуди се
29
Абонирай се за YouTube канала ни
Активисти остава вечерта в магазин, за да нарисуват стените му с лозунги. Те се сблъскват с охраната, която ги преследва безмилостно.

Итън убеден природозащитник, който заедно с колегите си активисти планират да останат скрити в клона на местния универсален магазин. House Idea (който нека кажем, че не случайно звучи като Ikea), на края на работния ден затваря вратите, а те остават в него. Техните план е да нарисуват стените му с лозунги, да го заснемат с телефона, което да бъде протест, с надеждата да стане известен. Те протестират за унищожаването на тропическите гори, с които се произвеждат мебели.

На смята са братята Кевин и Джак, проблемни охранители, които са имали инцидент с клиент. Поради това са преместени в нощна смяна, за да не влизат в контакт с клиентите. Тъй като и двамата няма какво да правят, Джак се е напил, а Кевин се опитва да си направи арбалет от дърво. Докато те прекарват часове, активистите опустошават магазина. Срещата им е неизбежна. Кевин решава да започне да ги преследва, като използва капани и оръжия за животни. 

При сблъсъка на активистите с двамата братя ние виждаме два полюса на политически разделената нация, които са преминали отвъд точката на помирение. Тук всички са не само в капана на затворената капиталистическа система, която превръща всички в хищници и жертви, но и в звероукротители на идеологическото противопоставяне, от което вероятно никой няма да се събуди.