Годзила и Конг: Нова империя

Филми с психопати

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ТрилърУжас
6.4
Точно след Деня на благодарността мистериозен убиец всява паника и ужас в американския град, от който произхожда празника.
ДрамаКриминален
5.8
Животът на Хелена е разтърсен от пристигането на баща ѝ: психопат, който е избягал от затвора и единствено Хелена може да го спре.
ТрилърУжас
4.4
Група тийнейджъри неволно призовават зъл дух, с което започва смъртоносна игра. В нея няма да има победители, а само оцелели.
Ужас
5.5
Пазач трябва да охранява пет нощи пицария, в която четири животински робота с желание за убийства правят пакости през нощта.
КомедияТрилърУжас
7.3
Куклата убиец Чъки е жива и този път се прицелва много на високо, а именно става играчка на сина на президента на САЩ. Чъки започва своите кървави практики в Белия дом.
ЕкшънКомедияПриключенски
7.4
Джон трябва да премине през апокалиптичните щати, сблъсквайки се с тежковъоръжени автомобили управлявани от психопати.
ЕкшънКомедияКриминален
8.4
В сезон 4 след дълги вътрешни борби и една глупава грешка Бари е попаднал в затвора, където или ще се промени или ще остане завинаги.
 • Bill Hader
  Бил Хейдър
ДрамаКомедияТрилър
6.5
Изпълнителен директор налага строги правила и неетични методи, с които преминава всякакви граници, за да изведе компанията от криза.
ДрамаКомедияТрилър
7.1
В ужаса млада жена е обсебена от своя музикален идол до такава степен, че буквално преминава през трупове, за да стигне до него.
РомантиченДрамаКриминален
7.7
Джо се премества в Париж под ново име. Убиец започва да сее хаос в новият му кръг от приятели, а междувременно се оказва, че Джо е шпиониран.
ДрамаКриминаленФантастика
Историята на Пингвинът преди да се превърне в крупен магнат от Готън Сити, замесен в подземния свят на престъпността и корупцията.
 • Colin Farrell
  Колин Фарел
УжасSci-Fi
6
Богата двойка посещава луксозен комплекс, където претърпяват шокиращ обрат, попадайки в хедонистична култура с готически наклонности.
 • Alexander Skarsgård
  Александър Скарсгард
ТрилърУжас
5
Третата и последна част от новата трилогията Хелоуин. След като в малкото градче става трагичен инцидент, спомените за Майкъл Майерс се завръщат. Не след дълго първите убийства са налице. Последната среща между Лори и Майкъл Майерс е неизбежна.
 • Jamie Lee Curtis
  Джейми Лий Къртис
ДрамаКриминален
След успеха на филма през 2019 г. следва "Жокера 2: Лудост за двама", което отново ще се фокусира около принца на клоуните.
ТрилърУжас
7
Млада жена резервира къща под наем, но когато пристига открива, че там се крие нещо много по-лошо от двойна резервация.
 • Bill Skarsgård
  Бил Скарсгард
РомантиченДрамаУжас
6.8
Двама самотници, отхвърлени от обществото поради своите странности, потеглят на пътуване, което няма да мине съвсем без кръв.
ДрамаКриминален
7.9
В продължение на 13 години между 1978 и 1991 г. серийният убиец Джефри Дамър e убил общо 17 души. Но как се е стигнало дотам, че канибалът от Милуоки остава неоткрит толкова дълго време?
Ужас
6.5
Светът и реалността на психоложка се обръщат срещу нея, започвайки да вижда ужасяващи неща, подобно на някои сови пациенти, които са починали при необичайни обстоятелства.
КомедияФантастика
8.1
Сериал за семейство Адамс, който се фокусира около Уенсдей - мрачното момиче, трябва да използва ясновидските си способности, за да разкрие серия от убийства.
ДрамаТрилър
7
Психотерапевт (Стив Карел) е държан в плен от сериен убиец, на който трябва да помогне да преодолее жаждата си за кръв.
 • Steve Carell
  Стийв Карел