Дедпул и Върколака

Филми с психопати

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
Трилър
Баща и дъщеря посещават концерт, който се оказва акция капан, за да се залови издирван психопат, обвинен в множество престъпления.
ЕкшънУжас
5.9
Активисти остава вечерта в магазин, за да нарисуват стените му с лозунги. Те се сблъскват с охраната, която ги преследва безмилостно.
ДрамаКриминален
След успеха на филма през 2019 г. следва "Жокера 2: Лудост за двама", което отново ще се фокусира около принца на клоуните.
Ужас
4.7
Римейк на филмът Непознатите 2008 г. в който млада двойка отсяда на отдалечено място, където вечерта са тероризирани.
ТрилърУжас
6.3
Точно след Деня на благодарността мистериозен убиец всява паника и ужас в американския град, от който произхожда празника.
ДрамаКриминален
5.9
Животът на Хелена е разтърсен от пристигането на баща ѝ: психопат, който е избягал от затвора и единствено Хелена може да го спре.
ТрилърУжас
4.3
Група тийнейджъри неволно призовават зъл дух, с което започва смъртоносна игра. В нея няма да има победители, а само оцелели.
Ужас
5.4
Пазач трябва да охранява пет нощи пицария, в която четири животински робота с желание за убийства правят пакости през нощта.
КомедияТрилърУжас
7.3
Куклата убиец Чъки е жива и този път се прицелва много на високо, а именно става играчка на сина на президента на САЩ. Чъки започва своите кървави практики в Белия дом.
ЕкшънКомедияПриключенски
7.3
Джон трябва да премине през апокалиптичните щати, сблъсквайки се с тежковъоръжени автомобили управлявани от психопати.
ЕкшънКомедияКриминален
8.3
В сезон 4 след дълги вътрешни борби и една глупава грешка Бари е попаднал в затвора, където или ще се промени или ще остане завинаги.
 • Bill Hader
  Бил Хейдър
ДрамаКомедияТрилър
6.5
Изпълнителен директор налага строги правила и неетични методи, с които преминава всякакви граници, за да изведе компанията от криза.
ДрамаКомедияТрилър
7.1
В ужаса млада жена е обсебена от своя музикален идол до такава степен, че буквално преминава през трупове, за да стигне до него.
РомантиченДрамаКриминален
7.7
Джо се премества в Париж под ново име. Убиец започва да сее хаос в новият му кръг от приятели, а междувременно се оказва, че Джо е шпиониран.
ДрамаКриминаленФантастика
Историята на Пингвинът преди да се превърне в крупен магнат от Готън Сити, замесен в подземния свят на престъпността и корупцията.
 • Colin Farrell
  Колин Фарел
УжасSci-Fi
6
Богата двойка посещава луксозен комплекс, където претърпяват шокиращ обрат, попадайки в хедонистична култура с готически наклонности.
 • Alexander Skarsgård
  Александър Скарсгард
ТрилърУжас
5
Третата и последна част от новата трилогията Хелоуин. След като в малкото градче става трагичен инцидент, спомените за Майкъл Майерс се завръщат. Не след дълго първите убийства са налице. Последната среща между Лори и Майкъл Майерс е неизбежна.
 • Jamie Lee Curtis
  Джейми Лий Къртис
ТрилърУжас
7
Млада жена резервира къща под наем, но когато пристига открива, че там се крие нещо много по-лошо от двойна резервация.
 • Bill Skarsgård
  Бил Скарсгард
РомантиченДрамаУжас
6.8
Двама самотници, отхвърлени от обществото поради своите странности, потеглят на пътуване, което няма да мине съвсем без кръв.
ДрамаКриминален
7.9
В продължение на 13 години между 1978 и 1991 г. серийният убиец Джефри Дамър e убил общо 17 души. Но как се е стигнало дотам, че канибалът от Милуоки остава неоткрит толкова дълго време?