Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Никой (2021)

Nobody
7.4325 хил. гласа
Актьори
Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Aleksey Serebryakov
Режисьор
Ilya Naishuller
Сценарист
Derek Kolstad
Снимки
Winnipeg, Manitoba, Canada
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Япония
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Никой (2021)
1 962
Абонирай се за YouTube канала ни
Хъч е човекът никои. Докато неговият живот е опънат до краен предел, той приема спокойно всички несгоди. След едно ужасно събитие, в него се пробужда тъмна страна, която го тласка по пътя на отмъщението и насилието.

Хъч е никой. Живееш в предградията, той просто е игнориран от повечето хора и никога не привлича внимание. Като семеен мъж и съпруг, той е пренебрегнат, а когато животът му е лош, просто го приема, без да отвръща на удара. Дори когато собственото му семейство, синът му и съпругата му, са заплашени от кражба с взлом, той не смее да защити близките си от неизвестното. Синът му Блейк е разочарован от баща си, а съпругата му е с подобни чувства и се отдръпва още повече.

След ужасното преживяване всички възприемат Хъч като загубеняк, но този инцидент събужда нещо вътре в него. Той се превръща в миротворецът, за който не е имал представата, че може да бъде, но и нещо повече: една нова тъмна сртана го тласка към пътя на насилието. Той започва поредица от брутални атаки срещу гангстер, разкривайки своите смъртоносни способности. Изведнъж противниците на Хъч разбират, че трябва да спрат да го подценяват, защото най-незабележимият човек понякога се оказва най-опасен.

 

Nobody 2021

С участието на

  • Connie Nielsen
    Connie Nielsen
    Кони Нилсен