Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Филми 2022

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
АнимацияКомедияПриключенски
5.4
Непослушния заек Макс трябва да спаси още веднъж Златното яйце от лисиците. Тоз път е различно - то има приятелка лисица.
БългарскиДрама
5.9
В българския филм "Добрият шофьор" Иван работи като таксиметров шофьор, за да събере пари да се събере със семейството си.
БългарскиРомантиченДрама
7.7
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.
ТрилърУжас
7.1
Група приятели откриват как да призовават духове, докато един от тях не стига твърде далеч и отприщва ужасяващи свръхестествени сили.
АнимацияПриключенски
5.3
След като Златния кошер е откраднат от Медената долина, е обвинена катеричката. Тя няма друг избор, освен да вземе случая в своите лапички.
БългарскиДрама
6.2
Историята на една силна жена, която решава да скъса нишката си с миналото и да начертае своето бъдеще без онова, което някога я е правело нещастна.
БългарскиДрама
8.9
Анна е журналистка, която за да има дете преминава през най-различни перипетии свързани със социалната несправедливост и етническото разделение.
Екшън
6.9
Нацистки отряд открадва златото на самотен миньор, без да подозира, че ще си има работа с истинска машина за убиване, която обаче не може да спре.
АнимацияЕкшънПриключенски
7.6
Сузуме отваря мистериозна врата, която отприщва незнайни сили. Сливат се миналото, настоящето, бъдещето и сеят разруха.
БългарскиДрама
Младо момиче, станало жертва на насилие, събира сили да преодолее травмата и едновременно с това да изгради характер на силна жена.
КриминаленТрилър
5.3
Филип Марлоу трябва да открие бившия любовни на красива жена, което го въвлича във все повече тайни и сблъсква с влиятелни личности.
 • Liam Neeson
  Лиъм Нийсън
 • Diane Kruger
  Диане Крюгер
ДрамаЕкшънПриключенски
7.8
Комарам трябва да върне отвлечено момиче от племето си. По ирония на съдбата се сприятелява с полицая, който трябва да го залови, без да подозират, че би трябвало да са на различни страни.
БългарскиРомантиченДрамаТрилър
В разгара на пандемията и поредния локдаун, в софийски жилищен блок се развиват взаимно преплитащи се истории и тази на Виктор и Ива, а реалността надхвърля техните фантазии.
РомантиченКомедия
6.3
Историята за една любов, която преминава през всякакви културните граници и не се спира дори пред брачните проблеми.
 • Emma Thompson
  Ема Томпсън
 • Lily James
  Лили Джеймс
ДрамаЕкшън
5.1
През 1943 г. финландски доброволци се включват на в лов на съкровище, което ги отвежда дълбоко зад източния фронт.
БългарскиДрама
6.8
Историята на две деца, които по време на своите дълги и безгрижни дни, трябва да се изправят пред истински важните неща в живота, за които все още не са пораснали.
АнимацияКомедияПриключенски
5.2
Малката пакостлива фея Виолета се е изгубила в света на хората. В търсене на пътя към своя свят се обединява с Макси в едно приключение, в което ще открие истинската си съдба.
ДрамаИсторическиКриминален
6.5
Базиран на истинската история на Жозеф Болоне, чернокож роб, който се издига до висшето общество благодарение на музикалните си дарби.