Кралството на планетата на маймуните

Заешка академия

Rabbit Academy: Mission Eggpossible
5.4322 гласа
Актьори
Лидия, Играта
Режисьор
Ute von Münchow-Pohl
Сценаристи
Katja Grübel, Dagmar Rehbinder
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
Германия
Продължителност
1 ч 16 мин
Трейлър на Заешка академия
74
Абонирай се за YouTube канала ни
Непослушния заек Макс трябва да спаси още веднъж Златното яйце от лисиците. Тоз път е различно - то има приятелка лисица.

Това е продължението на филмът Заешко училище: Пазителите на златното яйце, в заекът Макс поради безразсъдството си попадна в супер скучното заешко училище, където се обучават великденските зайци. За палавник като него там е пълна скука – трябва да се учи, да се слуша, да се пази дисциплина, а освен това няма телефони и интернет. Той беше решен да го напусне, но не знаеше как да направи това, защото училището в с средата на рода, а Макс катастрофира там със самолет. В крайна сметка се оказва, че в същност от ученето има ползва, защото така намери нови приятели и победиха хитрите лисици, които искаха да вземат златното яйце.

Опазването на Златното яйце все още е на дневен ред. Ако преди трябваше да го пазят от лисиците, сега трябва от своите събратя зайците. Гангстерска група зайци са решили да то откраднат, в което да премахнат целя Великден. Те ще се обединят с лисиците с подъл план. Но Макс не остава по-назад, защото намира приятелка лисица, която се казват добронамерена. Той ще иска помощта ѝ, която е малка: ако разполага с лисица таен агент внедрена във враговете, както може да се провали? Разбира се, щом става дома за Макс, винаги има какво да се провали.

Всички части

  1. Заешко училище: Пазителите на златното яйце (2017)
    Заешко училище: Пазителите на златното яйце (2017)
  2. Заешка академия
    Заешка академия