Дедпул и Върколака

След сезона (2022)

Out of Season
7.710 гласа
Актьори
Йоана Буковска - Давидова, Калин Врачански, Пенко Господинов
Режисьор
Иван Панев
Сценаристи
Марин Дамянов, Дочо Боджаков
Снимки
Силистар, България
Жанр
Драма
Година
Премиера в България
Държава
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на След сезона (2022)
926
Абонирай се за YouTube канала ни
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.

Стела е собственичка на малък хотел със заведение в курортен черноморски град до красив залив. Съпругът ѝ Кирил е безследно изчезнал. От 11 години няма и вест от него. Въпреки всичко тя е твърдо убедена, че той е жив и някой ден ще се върне. Асен изследва скалните манастири в местността и от години насам е включен в Стела. Той научава истината за смъртта на Кирил, но Стела не иска да вярва в това. Разбира се, няма как да ѝ помогне и решава да си тръгне и да продължи своите проучвания. Има и нещо друго, което още повече засилва нейната надеждата – често телефона ѝ звъни, а от другата страна на линията има само мълчание. Това я подтиква да вярва, че Кирил се укрива някъде, дори и да няма ясна представа защо. Тя приема обажданията като знак, че е жив.

Филмът е също толкова психологически, колкото и драматичен. В него е поставен въпросът за непреодолимата болка в лицето на загубения съпруг. Кое е по-лесно, да живеем със собствените си илюзии или да се изправим пред реалността. Разбира се, че по-лесно е първото и точно това прави Стела, живеейки в 11 годишна илюзия да чака да се случи невъзможното. Във филма е представен сблъсъкът на двата свята – илюзията с реалността, която е не само предизвикателство, но и изпитание да се продължи напред. Не на заден фон са представени и търсенето на истината и справедливостта, защото когато човек е поставен в една такава ситуация, следва и въпросът, къде е смисълът и справедливостта в живота?

Дивата природа на плажа на Силистар през есенния сезон играе особено значение. В кадрите могат да бъдат забелязани много специални дестинации на страната ни, като например недостъпните пещери, които са истинско предизвикателство за екипа.