Дедпул и Върколака

Романтични филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
РомантиченКомедия
6.7
Служител на НАСА има задачата да качи първия човек на Луната, която обаче се отменя, с новаторския план всичко да се инсценира.
 • Scarlett Johansson
  Скарлет Йохансон
РомантиченДрама
След като Лили намира мечтаната работа и създава връзка, всичко се промяна когато се появява нейната първа любов.
 • Blake Lively
  Блейк Лайвли
РомантиченФантастика
Историята на зелената зла вещица от вълшебната страна на Оз, чийто път да се превърне в злодей е като че ли неизбежен.
РомантиченКомедия
5.4
Един съвсем обикновен невинен романс на млада жена, поражда верига от неочаквани събития, които стигат твърде далеч.
 • Zac Efron
  Зак Ефрон
 • Nicole Kidman
  Никол Кидман
БългарскиРомантиченКомедия
4.8
Четири напълно различни жени и имат един и същ проблем - нямат семейство. Грешка от предния им живот, е белязала сегашната им карма
РомантиченДрама
7.4
Животът на приятелите от детство Пенелопе и Колин е на път да се промени, защото Пенелопе иска да си намери мъж и да се откъсне от семейството си.
РомантиченДрама
7.3
Патрик става световноизвестен тенисист. Предстои му важен мач, със свой стар приятел и първата любов на неговата жена Таши (Зендая)
БългарскиРомантиченДрама
7.8
Ирина и Борис са приятели от детство, които правят неочаквана среща. Докато все един от тях има несигурни планове, пред тях се очертава едно изцяло ново бъдеще.
РомантиченДрама
6.3
Самотната майка Софи (Ан Хатауей) започва неочакван романс с най-нашумелия певец, който е начело на момчешка група.
 • Anne Hathaway
  Ан Хатауей
РомантиченКомедия
4
След като двама души на сутринта правят шокиращото откритие, че са женени, те решават да отидат на меден месец. Ситуацията обаче може да стане още по-сложна.
РомантиченКомедия
6.1
Ана заблуждава богат мъж, че е шефка. Докато той хлътва по нея, тя се опитва все повече и повече да му влезе под кожата.
РомантиченSci-Fi
7.9
Бела е върната отново към живота, но в един нов непознат свят. Жадувайки за всичко светско, тя бяга с изтънчен, но порочен адвокат, който иска да ѝ покаже живота отвъд науката.
 • Willem Dafoe
  Уилям Дефо
 • Emma Stone
  Ема Стоун
РомантиченДрамаКомедия
5.2
Учител по творческо писане поставя на най-талантливата ученичка специална задача, която пропуква границата межди учител и ученик.
РомантиченКомедия
6.1
Разделена двойка неочаквано се озовава на една и съща сватба. Те нямат друг избор, освен да се преструват на такава. Това разбира се няма да мине без последствия.
БългарскиРомантиченДрама
7.7
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.
РомантиченДрама
4.7
Хардин осъзнава, че просто не може да се откъсне от Теса, каквото и да прави. За да се разсее от любовната си болка, той заминава за Португалия, за да си прекара добре. Но любовта винаги намира начин.
РомантиченДрамаКомедия
5.2
В Моята голяма луда гръцка сватба 3 на семейство Портокалос му предстоят нови приключение, неудобно моменти, а хаосът е неизбежен.
РомантиченДрама
5.3
Първокурсничката Аби е неустоимо привлечена от лошото момче на кампуса, който трябва да избягва, за да започне едно ново начало.
РомантиченКомедия
6.5
Действието на филма се развива в измислен американски пустинен град през 1955 г., където се провежда конгрес на млади звездобройци. Ученици и родители от цялата страна се събират тук, за да участват в научното състезание.
 • Scarlett Johansson
  Скарлет Йохансон
 • Margot Robbie
  Марго Роби
 • Tom Hanks
  Том Ханкс