Убийците на цветната луна

Филми за живота

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиРомантиченДрама
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.
БългарскиДрама
7.6
След като възрастна жена става жертва на измамници, принципите ѝ се пречупват и е на път и тя да се превърне в измамник.
БългарскиДрама
През 19 век едно село е връхлетяно от чума. Това са трудни дни на изпитание на човешките ценности, здрав разум и нарежда.
БългарскиДрама
Филмът на Мариан Вълев илюстрира ефекта от чалга мейнстрийма, който е пропит в нашия свят, не конкретно в музиката, а в културата.
Драма
Фризьорката Шарън иска да събере пари и помогне на самотен баща, като обедини обикновените хора в малкия град.
БългарскиДрама
7.9
Историята на една силна жена, която решава да скъса нишката си с миналото и да начертае своето бъдеще без онова, което някога я е правело нещастна.
ДрамаSci-Fi
8.7
Шестия сезон продължава да разглежда нашия свят, напредването на технологиите и влиянието на медиите върху хората.
РомантиченДрамаКомедия
5.7
Сезон 2 на продължението на Сексът и градът - Просто ей така... Трите приятелки продължават да живеят на гребена на вълната. След всяка тревога, те отварят нова врата, за да продължат напред.
ДокументаленДрама
8.1
Документален филм за живота на актьора Майкъл Джей Фокс и сблъсъка му с нелечима болест, която разкрива години по-късно.
ДрамаКомедия
8
Психотерапевтът Джими преживява лична трагедия, която го променя и започва да казва на пациентите си само истината, дори и да ги отчайва или обижда.
БългарскиДрама
6
Историята на две деца, които по време на своите дълги и безгрижни дни, трябва да се изправят пред истински важните неща в живота, за които все още не са пораснали.
ДрамаКриминален
7
Непокорната майка Инез отвлича малкия си син от системата за приемна грижа, където той е настанен в чуждо семейство.
БългарскиДрама
7.7
За да се измъкни от затвора, Кранки инсценира самоубийство, продавайки се на съмнителна личност, която ще го използва завинаги.
ДрамаКомедия
7.5
Ото е мърморещ самотник, който усложнява живота целия си квартал. За изненада дори и на себе си, той намира приятели в лицето на новите си съседи.
  • Tom Hanks
    Том Ханкс
БългарскиДрама
7.4
Елена не може да има деца, което я тласка към идеята да основе сиропиталище. Тя се превръща в друг тип родител, постигайки и невъзможното, да избяга от съдбата си.
РомантиченДрама
6.6
Любовна история, която се развива през 80-те в прекрасен кино салон в южния бряг на Англия. Филмът съчетава историята на влюбените с история на самото кино.
БългарскиДрама
6.5
Васил (Иван Бърнев) е български имигрант, който има странен начин на живот, но в бриджа и шаха е истински гений и с тях си изкарва прехраната.
Драма
7
След трагичен инцидент двама непознати изграждат приятелство. Прошката и надеждата могат да се родят на най-необичайни места.
  • Florence Pugh
    Флоренс Пу
  • Morgan Freeman
    Морган Фрийман
БългарскиРомантиченДрамаКомедия
Любовна история с много страст, която се развива в един перфектен и лъскат свят и която свършва гръмко, падайки отново на земята.
Драма
7.7
Някога Чарли е изостави семейството си заради друга жена. Сега, когато дълбоко съжалява, е решен, отново да се сближи.