Годзила и Конг: Нова империя

Филми за живота

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиДрама
Олигарх иска да създаден бизнес с хранилище на ядрени отпадъци. Само един единствен човек има смелостта да го спре.
Драма
Една обикновена жена е решена да се забърка в мрежа от интриги, да изгради новото си аз, за да се издигне във висшето общество.
 • Kristen Wiig
  Кристен Уиг
ДрамаПриключенскиSci-Fi
Космонавт съжалява, че изоставил съпругата си, заради важна мисия. Отчаян, той разговаря с извънземно, което е в неговата станция.
 • Adam Sandler
  Адам Сандлър
БългарскиДрама
6.8
Никола иска да избяга от България, което поставя много въпроси - какво не му харесват тук и както повече очаква в Германия?
БългарскиДрама
6.7
През 19 век едно село е връхлетяно от чума. Това са трудни дни на изпитание на човешките ценности, здрав разум и нарежда.
Драма
5.9
Филмът проследява няколко жени имигранти. В тяхната общност животът е изпълнен с несигурност и временни приятели.
 • Nicole Kidman
  Никол Кидман
БългарскиДрама
В българския филм се разказва за реално съществувалия Франсоа Вийон - поет, изпреварил времето си, многократно осъждал несправедливостта, за което платил с трагичната си смърт.
БългарскиДрама
7.2
След като възрастна жена става жертва на измамници, принципите ѝ се пречупват и е на път и тя да се превърне в измамник.
БългарскиРомантиченДрама
7.8
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.
Драма
Фризьорката Шарън иска да събере пари и помогне на самотен баща, като обедини обикновените хора в малкия град.
БългарскиДрама
Филмът на Мариан Вълев илюстрира ефекта от чалга мейнстрийма, който е пропит в нашия свят, не конкретно в музиката, а в културата.
БългарскиДрама
6.2
Историята на една силна жена, която решава да скъса нишката си с миналото и да начертае своето бъдеще без онова, което някога я е правело нещастна.
ДрамаSci-Fi
8.7
Шестия сезон продължава да разглежда нашия свят, напредването на технологиите и влиянието на медиите върху хората.
РомантиченДрамаКомедия
5.7
Сезон 2 на продължението на Сексът и градът - Просто ей така... Трите приятелки продължават да живеят на гребена на вълната. След всяка тревога, те отварят нова врата, за да продължат напред.
ДокументаленДрама
8.1
Документален филм за живота на актьора Майкъл Джей Фокс и сблъсъка му с нелечима болест, която разкрива години по-късно.
ДрамаКомедия
8
Психотерапевтът Джими преживява лична трагедия, която го променя и започва да казва на пациентите си само истината, дори и да ги отчайва или обижда.
БългарскиДрама
6.4
Историята на две деца, които по време на своите дълги и безгрижни дни, трябва да се изправят пред истински важните неща в живота, за които все още не са пораснали.
ДрамаКриминален
7
Непокорната майка Инез отвлича малкия си син от системата за приемна грижа, където той е настанен в чуждо семейство.
БългарскиДрама
7.7
За да се измъкни от затвора, Кранки инсценира самоубийство, продавайки се на съмнителна личност, която ще го използва завинаги.
ДрамаКомедия
7.5
Ото е мърморещ самотник, който усложнява живота целия си квартал. За изненада дори и на себе си, той намира приятели в лицето на новите си съседи.
 • Tom Hanks
  Том Ханкс