Годзила и Конг: Нова империя

Български филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиДрама
Олигарх иска да създаден бизнес с хранилище на ядрени отпадъци. Само един единствен човек има смелостта да го спре.
БългарскиДрама
6.2
Пулсът на танца ни пренася в грациозния свят на танците, където неуспешна танцьорка иска да види своите мечти в детето си.
БългарскиДрамаКриминален
Киберпрестъпност отразява опасността от социалните мрежи над младежите и учениците, където съмнителни фигури кроят своите сенчесто планове.
БългарскиДрама
6.8
Никола иска да избяга от България, което поставя много въпроси - какво не му харесват тук и както повече очаква в Германия?
БългарскиДрама
6.7
През 19 век едно село е връхлетяно от чума. Това са трудни дни на изпитание на човешките ценности, здрав разум и нарежда.
БългарскиДрама
В българския филм се разказва за реално съществувалия Франсоа Вийон - поет, изпреварил времето си, многократно осъждал несправедливостта, за което платил с трагичната си смърт.
БългарскиДрамаТрилър
2.2
Българския трилър разказва за политическите машинации, задкулисния и сенчести игри по пътя към издигането във властта и я ръководи.
БългарскиДрама
16-годишната Дида живее сама с пари, изпратени от майка ѝ. Възползвайки се от свободата и безгрижието, тя достига повратна точка, в която живота и психиката ѝ са на път да се сринат.
БългарскиДрама
7.2
След като възрастна жена става жертва на измамници, принципите ѝ се пречупват и е на път и тя да се превърне в измамник.
БългарскиКомедияКриминален
Между мутра, престъпник две влиятелни богати жени и ловък полицай се заформя интригантска игра, от която един ще излезе победител.
БългарскиДрама
6
В българския филм "Добрият шофьор" Иван работи като таксиметров шофьор, за да събере пари да се събере със семейството си.
БългарскиРомантиченДрама
7.8
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.
БългарскиКомедия
9.2
Филм за българските имигранти в САЩ, които в опит да реализират американската мечта, не могат да се откъснат от своите корени.
БългарскиДрамаИсторически
7.4
Историята за смъртта на Георги Бенковски, разказана от Захари Стоянов в известния му разказ Записки по българските въстания.
БългарскиДрама
Филмът на Мариан Вълев илюстрира ефекта от чалга мейнстрийма, който е пропит в нашия свят, не конкретно в музиката, а в културата.
БългарскиДрама
Базиран на истинската история на Михаил Христов, който е трикратен олимпийски шампион по скок за хора с увреждания.
БългарскиДрамаКриминален
В българския криминален филм трима приятели следвайки рап мечтата си, се забъркват в подземния свят, от който излизане.
БългарскиКомедия
5.9
Те пристигнаха "благополучно" и той обеща, че вече няма какво да се обърка. Но има ли обещание на Иван, което някога е било изпълнено?
БългарскиДрама
6.2
Историята на една силна жена, която решава да скъса нишката си с миналото и да начертае своето бъдеще без онова, което някога я е правело нещастна.
БългарскиДрама
9.1
Анна е журналистка, която за да има дете преминава през най-различни перипетии свързани със социалната несправедливост и етническото разделение.