Дедпул и Върколака

Български филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиДрама
Филм за легендарния български футболист Гунди, любовта му с богато момиче и държавната система, която застава срещу него.
БългарскиРомантиченКомедия
4.8
Четири напълно различни жени и имат един и същ проблем - нямат семейство. Грешка от предния им живот, е белязала сегашната им карма
БългарскиКомедия
Двама най-добри приятели от Люлин решават да обърнат на 180 и да се превърнат в елитни престъпници от подземния свят.
БългарскиРомантиченДрама
7.8
Ирина и Борис са приятели от детство, които правят неочаквана среща. Докато все един от тях има несигурни планове, пред тях се очертава едно изцяло ново бъдеще.
БългарскиТрилър
6.1
Бивш комунистически информатор има недовършена работа, която се усложнява от връзката на племенничката му с предполагаем престъпник.
БългарскиДокументален
Мюзикъла Мечтите се сбъдват разказва за подготовката за турнето на Графа, в който разказва, какво е платил за да сбъдне своите мечти.
БългарскиДрама
5.5
Пулсът на танца ни пренася в грациозния свят на танците, където неуспешна танцьорка иска да види своите мечти в детето си.
БългарскиДрамаКриминален
Киберпрестъпност отразява опасността от социалните мрежи над младежите и учениците, където съмнителни фигури кроят своите сенчесто планове.
БългарскиДрама
6.5
Никола иска да избяга от България, което поставя много въпроси - какво не му харесват тук и както повече очаква в Германия?
БългарскиДрама
6.8
През 19 век едно село е връхлетяно от чума. Това са трудни дни на изпитание на човешките ценности, здрав разум и нарежда.
БългарскиДрама
В българския филм се разказва за реално съществувалия Франсоа Вийон - поет, изпреварил времето си, многократно осъждал несправедливостта, за което платил с трагичната си смърт.
БългарскиДрамаТрилър
2.2
Българския трилър разказва за политическите машинации, задкулисния и сенчести игри по пътя към издигането във властта и я ръководи.
БългарскиДрама
16-годишната Дида живее сама с пари, изпратени от майка ѝ. Възползвайки се от свободата и безгрижието, тя достига повратна точка, в която живота и психиката ѝ са на път да се сринат.
БългарскиДрама
7.3
След като възрастна жена става жертва на измамници, принципите ѝ се пречупват и е на път и тя да се превърне в измамник.
БългарскиКомедияКриминален
Между мутра, престъпник две влиятелни богати жени и ловък полицай се заформя интригантска игра, от която един ще излезе победител.
БългарскиДрама
5.9
В българския филм "Добрият шофьор" Иван работи като таксиметров шофьор, за да събере пари да се събере със семейството си.
БългарскиРомантиченДрама
7.7
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.
БългарскиКомедия
9.2
Филм за българските имигранти в САЩ, които в опит да реализират американската мечта, не могат да се откъснат от своите корени.
БългарскиДрамаИсторически
7.1
Историята за смъртта на Георги Бенковски, разказана от Захари Стоянов в известния му разказ Записки по българските въстания.
БългарскиДрама
Филмът на Мариан Вълев илюстрира ефекта от чалга мейнстрийма, който е пропит в нашия свят, не конкретно в музиката, а в културата.