Годзила и Конг: Нова империя

Филми с мистерия

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
Трилър
Астронавтка претърпява инцидент, след който част от спомените ѝ липсват, а някои са променени. Какво се е случило на станцията?
ДрамаКриминален
6.9
В луксозен круиз е извършено убийство. Невинна жена, трябва да си разчита на човека, който най-много мрази и презира - детектива.
ТрилърУжас
6.4
Точно след Деня на благодарността мистериозен убиец всява паника и ужас в американския град, от който произхожда празника.
КомедияSci-Fi
7.8
Нейтън и Нора трябва да се изправят срещу планове на Дейвид, който иска да убие милиони хора с дигиталния задгробен живот.
ДрамаКриминален
5.8
Животът на Хелена е разтърсен от пристигането на баща ѝ: психопат, който е избягал от затвора и единствено Хелена може да го спре.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
7
Брат и сестра тръгват по следите на баща си, разкривайки за връзките му с Монарх и тайните, които крие сенчестата организация.
 • Kurt Russell
  Кърт Ръсел
Документален
5.8
Риалити шоу с 456 участници, базирано на хитовив сериал Игра на калмари, в което победителя ще спечели 4,56 млн. долара. Единствената разлика със сериала е, че тук никой не умира.
ДрамаТрилър
6.5
Семейство наема къща за гости в селски район. Мистериозна кибер атака изважда от строя всички комуникации с външния свят. Какво се случва и къде е най-безопасно?
БългарскиРомантиченДрама
7.8
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.
ТрилърУжас
6.6
Серийният убиец Пъзелът иска да накаже измамници, които лъжат отчаяни пациенти с надежда за лек на нелечими болести. Той ще ги вкара в своята смъртоносна игра на оцеляване, за да ги изправи пред собствените им грешки.
ДрамаКриминален
6.8
Опитен детектив преследва случай на убийство, в който замесените, конспирациите и илюзиите са твърде много.
 • Benicio Del Toro
  Бенисио дел Торо
ДрамаКомедия
6.8
Нела е единствената чернокожа в компания. Докато новата ѝ колежка обещава подкрепа, то пристигането ѝ има съвсем други намерения.
ТрилърУжас
5.9
Семейство е нападнато от ужасно свръхестествено същество, което се храни със страданието на жертвите си.
ЕкшънКриминален
5.8
В десетата част от миналото на Доминик се появява кървав враг - Данте (Джейсън Момоа), с план да разпилее семейството му.
 • Vin Diesel
  Вин Дизел
 • Charlize Theron
  Чарлийз Терон
 • Jason Momoa
  Джейсън Момоа
ДрамаТрилър
6.4
След като Емили е повишена в безскрупулна инвестиционна компания, нейната връзка с годеника ѝ е поставена на изпитание.
УжасSci-Fi
5.3
Предистория на Кутия за птици: мистериозна сила унищожава човечеството, защото всеки, който я види, се самоубива. Група оцелели в Барселона търсят сигурни убежище.
ДрамаSci-Fi
8.1
В бъдещето атмосферата е токсична, а малкото оцелели живеят в бункер километри под земята, наречен силоза.
 • Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
ДрамаЕкшън
8
Сон е решен да преследва една тайна организация, която стои дълбоко зад създаването на смъртоносната "Игра на калмари".