Кралството на планетата на маймуните

Филми за труден живот

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаИсторически
7.7
В датския исторически филм капитан Лудвиг (Мадс Микелсен) трябва да култивира земя, която е завзета от разбойници.
БългарскиДрама
6.5
Никола иска да избяга от България, което поставя много въпроси - какво не му харесват тук и както повече очаква в Германия?
БългарскиДрама
6.8
През 19 век едно село е връхлетяно от чума. Това са трудни дни на изпитание на човешките ценности, здрав разум и нарежда.
Драма
6.2
Филмът проследява няколко жени имигранти. В тяхната общност животът е изпълнен с несигурност и временни приятели.
  • Nicole Kidman
    Никол Кидман
Драма
6.9
Мюзикъл за борбата на чернокожа жена от американския Юг през 20-ти век. Разказ за трудностите на чернокожите по това време.
БългарскиДрама
7.2
След като възрастна жена става жертва на измамници, принципите ѝ се пречупват и е на път и тя да се превърне в измамник.
БългарскиДрама
5.9
В българския филм "Добрият шофьор" Иван работи като таксиметров шофьор, за да събере пари да се събере със семейството си.
БългарскиРомантиченДрама
7.8
Стела е загубила съпруга си, но вече 11 години решава да не приема истината, а да живее с илюзията, че все пак може да се завърне.
БългарскиКомедия
9.2
Филм за българските имигранти в САЩ, които в опит да реализират американската мечта, не могат да се откъснат от своите корени.
БългарскиДрамаИсторически
7.1
Историята за смъртта на Георги Бенковски, разказана от Захари Стоянов в известния му разказ Записки по българските въстания.
Драма
7.5
Фризьорката Шарън иска да събере пари и помогне на самотен баща, като обедини обикновените хора в малкия град.
БългарскиДрама
6.2
Историята на една силна жена, която решава да скъса нишката си с миналото и да начертае своето бъдеще без онова, което някога я е правело нещастна.
БългарскиДрама
9
Анна е журналистка, която за да има дете преминава през най-различни перипетии свързани със социалната несправедливост и етническото разделение.
БългарскиДрама
Младо момиче, станало жертва на насилие, събира сили да преодолее травмата и едновременно с това да изгради характер на силна жена.
ДрамаКомедия
8
Психотерапевтът Джими преживява лична трагедия, която го променя и започва да казва на пациентите си само истината, дори и да ги отчайва или обижда.
ДрамаКриминален
7
Непокорната майка Инез отвлича малкия си син от системата за приемна грижа, където той е настанен в чуждо семейство.
БългарскиДрама
7.7
За да се измъкни от затвора, Кранки инсценира самоубийство, продавайки се на съмнителна личност, която ще го използва завинаги.
Драма
7.7
След възникване на безнадеждна ситуация, приятелството между двама мъже е прекъснато с тревожни последици за двамата.
  • Colin Farrell
    Колин Фарел
БългарскиДрама
7.3
Елена не може да има деца, което я тласка към идеята да основе сиропиталище. Тя се превръща в друг тип родител, постигайки и невъзможното, да избяга от съдбата си.